Música en los Parques

Volver

Traductor de google :

Música. El ciclo gratuito de conciertos de verano llena de música clásica y de jazz los jardines y parques de Barcelona entre el 2 de junio y el 30 de agosto.

Cada año, los espacios verdes de la ciudad se llenan de música gracias a Música en los Parques, el ciclo gratuito de conciertos de verano en los jardines y parques de la ciudad. Como es habitual, el repertorio lo constituirán piezas de música clásica y de jazz a cargo de jóvenes intérpretes de la escena barcelonesa.

El concierto inaugural, que tendrá lugar el 2 de junio en el parque de la Barceloneta, a las 21.00 horas, irá a cargo de The Sey Sisters, un trío de voces femeninas que fusionan el alma gospel con el espíritu africano, y que compartirán escenario con el pianista y saxofonista Albert Bartolomé.

Además, el 21 de junio, con motivo del Día Internacional de la Música, el ciclo ofrecerá un concierto especial en La Model. Existe la opción de realizar visitas guiadas en los parques y jardines antes de los conciertos para conocer la historia y la riqueza que esconden estos espacios. Habrá una en cada distrito. Y en esta edición se estrena una visita a La Fàbrica del Sol, el equipamiento municipal dedicado a la sostenibilidad situado en el parque de la Barceloneta. Las plazas son limitadas y es necesario la previa inscripción.

Encontrarás más información aquí

Otros

Organitzat per:
Gerència d'Ecologia Urbana.


Un any més, podeu gaudir del cicle de concerts Música als Parcs que té la voluntat de donar a conèixer els jardins de la ciutat com espais de convivència i lleure durant els capvespres i nits d'estiu. Els intèrprets dels concerts de música clàssica i jazz, són formacions de joves intèrprets que han estat seleccionades per la seva qualitat.

En una ciutat com Barcelona, els espais verds de la ciutat son pulmons que, a part de proporcionar espais d´oci, d´esbarjo i de descans, contribueixen a regular la temperatura, disminuir la contaminació acústica alhora que son l´habitatge de fauna i flora variada.

Per donar a conèixer millor aquests beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins, enguany mantenim el nombre de visites guiades prèvies als concerts, concretament n´hi haurà una a cada districte. A més de descobrir La Fàbrica del Sol, la casa de la sostenibilitat, al Parc de la Barceloneta. D´aquesta manera podreu conèixer més i millor la història, la biodiversitat i també curiositats d´aquests espais que, de ben segur, us sorprendran.

El cicle 2018 tindrà lloc del 2 de juny al 30 d'agost, i participarà en el dia Internacional de la Música tot oferint un concert especial el dia 21 de juny, a un espai ben singular, La Model.

Visites guiades
Un any més, l´experiència de gaudir de bons concerts als espais verds es reforçarà amb un millor coneixement dels parcs i jardins on es duran a terme els concerts.

Així, durant els mesos de juny i juliol es faran visites guiades prèvies en alguns espais amb l´objectiu de conèixer la història i la riquesa que amaguen molts d´aquests parcs i jardins de la ciutat, fet que permetrà als participants tenir una experiència més complerta. Les places són limitades, de manera que requereix d'inscripció prèvia a La Fàbrica del Sol.

Diferents parcs i jardins de la ciutat

Dirección:
Pg Marítim de la Barceloneta, 0
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
La Barceloneta
Código postal:
08003
Población:
Barcelona
Dónde
Diferents parcs i jardins de la ciutat
Cuándo
Del 02/06/2018 al 30/08/2018.

Me gusta 168

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Comparte