“Ven a correr al Estadio”

Volver

Deportes. Un acontecimiento gratuito que permite entrenarse en la pista del Estadio Olímpico Lluís Companys cada último domingo de mes.

La actividad, que cuenta con el apoyo de la Federación Catalana de Atletismo, se dirige a todo el mundo, independientemente de su grado de preparación. Empezará a las 10.00 horas con la bienvenida a los participantes y un calentamiento.

Posteriormente, los monitores indicarán cuál es el mejor entrenamiento para cada persona, según el nivel y las motivaciones. Las calles de la pista de atletismo se distribuirán para permitir entrenamientos específicos, de 100, 400 y 1.000 metros lisos, y para realizar también entrenamientos libres, para correr, hacer marcha o andar.

La actividad “Ven a correr al Estadio”, que se celebra el último domingo de cada mes, abre la temporada 2018-2019 de la Anilla Olímpica, durante la cual se realizarán varios actos periódicos abiertos a toda la ciudadanía.

Traductor de google :

Horarios


El diumenge dia 30 de setembre va començar la iniciativa "Vine a córrer a l´Estadi", un esdeveniment gratuït i innovador que permetrà a tothom qui vulgui entrenar-se a la pista de l´Estadi Olímpic Lluís Companys cada últim diumenge de mes.

L´activitat, que compta amb el suport de la Federació Catalana d´Atletisme, afavoreix que hi pugui participar qualsevol persona independentment del seu grau de preparació. Començarà a les 10h amb la benvinguda als participants i un escalfament inicial. Posteriorment, els monitors assessoraran, a qui ho vulgui, el tipus d´entrenament a realitzar, segons el nivell i les motivacions de cadascú. Els carrers de la pista d´atletisme es distribuiran per permetre entrenaments específics, de 100, 400 i 1.000 metres llisos, i també entrenaments lliures, per córrer, fer marxa o caminar.

El "Vine a córrer a l´Estadi", que se celebra l´últim diumenge de cada mes, obre la temporada 2018-2019 de l´Anella Olímpica, durant la qual es realitzaran diverses activitats periòdiques obertes als veïns i les veïnes de la ciutat.


Si vols venir a córrer a l´Estadi, no oblidis que:
· L´Estadi és de tots. Siguem respectuosos amb les persones i l´entorn.
· Com no tots correm al mateix ritme, si us plau, segueix les normes d´ús que et facilitaran a la pista d´atletisme.

Normes d´ús per a córrer a la pista de l´Estadi Olímpic:
· Queda prohibit l´accés a menors 16 anys que no vinguin acompanyats d´un adult responsable.
· No està permès trepitjar la gespa.
· És imprescindible córrer amb samarreta i calçat esportiu adequat (sense claus).
· Prohibit fumar, menjar i/o beure a la pista (només aigua).
· L´entrada de qualsevol objecte perillós no està permesa, així com les pilotes.
· L´accés amb animals no està permesa, excepte gossos d´assistència.

Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys

Dirección:
Pg Olímpic, 17*19
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys
Cuándo
Acto permanente

Teléfono

#:
934262089
Fax:
934264488

Me gusta 273

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte