“Soy todas las que he sido”, de Fina Miralles

Volver

Exposiciones. Descubre a una de las artistas más representativas en el ámbito español en el Macba.

El Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona (Macba) muestra una recopilación de la obra de Fina Miralles acompañada de textos e imágenes que te ayudarán a interpretar mejor su trabajo.

Teresa Granadas ha sido la persona encargada de organizar y distribuir las obras de la sabadellense, considerada una de las artistas más significativas de España desde los años setenta hasta el día de hoy.

Según el Macba, su trabajo se distingue porque «reconfigura el concepto de lo artístico, dentro de la multiplicidad de actitudes que desdibujan lo que la historiografía tradicional había englobado bajo el epígrafe de arte conceptual». En la exposición «Soy todas las que he sido» encontrarás obras que te harán cuestionar conceptos como la pertenencia, la autoridad, el poder o el orden establecido.

La exposición estará abierta del 5 de noviembre de 2020 al 5 de abril de 2021.

Traductor de google :

Horarios

El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) es proposa restituir l'artista Fina Miralles (Sabadell, 1950) i situar-la en el lloc que es mereix en la historiografia de l'art. Així ho afirma l'espai museogràfic en el programa de mà de l'exposició Fina Miralles. Soc totes les que he sigut, ja que considera que la vallesana "és una de les artistes més significatives de l'Estat espanyol des dels anys setanta fins avui". La mostra, oberta del 5 de novembre al 5 d'abril i comissariada per Teresa Grandas, s'acompanyarà d'una publicació amb textos crítics sobre la seva feina i un recull d'imatges.

La producció de Miralles es caracteritza, segons el MACBA, per "reconfigurar el concepte d'allò que és artístic, dins de la multiplicitat d'actituds que desdibuixen el que la historiografia tradicional havia englobat sota l'epígraf d'art conceptual". L'exposició n'és una bona mostra: el visitant hi troba fotografies, accions, instal·lacions i pintures que qüestionen conceptes com la pertinença, l'autoritat, el poder o l'ordre establert i tot allò que els dona valor, amb unes creacions que trenquen convencions artístiques, tant si és un paisatge monocrom, l'artista com a objecte artístic com la pintura com a gest. Uns treballs en què els processos són més significatius que els resultats formals i esdevenen els factors que atorguen valor a les obres.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Dirección:
Pl Àngels, 1
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Código postal:
08001
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Cuándo
De 05/11/2020 a 05/04/2021

Teléfono

Tel.:
934813368
Tel.:
934120810
Tel.:
934121270
Tel.:
934121413
Fax:
934124602

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte