“Da Vinci, los inventos de un genio”

Volver

Traductor de google :

Exposiciones. No te pierdas la exposición más grande de la historia sobre los inventos del genio italiano.

“Da Vinci, los inventos de un genio” se ha hecho a partir de los últimos descubrimientos e interpretaciones de la obra de Leonardo da Vinci. La muestra es fruto de un trabajo de cuatro años y se han utilizado un centenar de croquis de la propia mano del maestro para construir las maquetas y las réplicas de sus inventos a tamaño real.

La exposición se centra en los diseños técnicos de Da Vinci, que aparecen clasificados por temas: aeronáutica, instrumentos de medida, arquitectura o aplicaciones militares. Presenta un total de doscientos objetos, y también manuscritos y representaciones en 3D.

Horarios


L´espai multifuncional Cupula Events, situat a la cinquena planta del centre comercial Arenas de Barcelona, a la Plaça d´Espanya, és la ubicació escollida per acollir l´exposició més gran de la història dedicada als invents del geni italià.

"Hi ha una nova generació d´historiadors que han fet molts descobriments i que han aportat una nova interpretació de l´obra de Leonardo da Vinci. Ha sigut el nostre punt de partida", explica l´historiador d´art Jean-Christophe Hubert, que en el passat ja va col·laborar en altres exposicions dedicades al mestre del Renaixement.

Vint-i-dos persones han treballat durant quatre anys per fer possible aquesta exposició. S´ha utilitzat un centenar de croquis de la pròpia mà del mestre per construir les maquetes i les rèpliques a mida real dels seus invents. L´esdeveniment presenta un total de 200 objectes, així com manuscrits i representacions en 3D.

L´exposició es concentra principalment no en la seva obra pintada, sinó en els seus dissenys tècnics, que s´han classificat per temes com l´aeronàutica, els instruments de mesura, l´arquitectura o les aplicacions militars. L´esdeveniment està dirigit al públic general, inclosos els nens i nenes, i s´ha creat un quadern pedagògic per les escoles.

Cúpula de Las Arenas *Arenas de Barcelona

Dirección:
G.V. Corts Catalanes, 373*385
Distrito:
Eixample
Barrio:
La Nova Esquerra de l'Eixample
Código postal:
08015
Población:
Barcelona
Dónde
Cúpula de Las Arenas *Arenas de Barcelona
Cuándo
Del 31/05/2019 al 01/09/2019.

Teléfono

Centraleta:
932890244 C.C. las Arenas

Me gusta 26

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte