La Xirgu en família

Volver

Una instal·lació sonora amb els versos com a protagonistes, un viatge tecnoespiritual, un joc per descobrir què ens diuen els contes... Tot ho podreu experimentar en les propostes per a la canalla de la plaça major del festival.

La plaça de Margarida Xirgu, epicentre del Grec a Montjuïc, és escenari de propostes escèniques i de dansa i moviment, però tradicionalment també és el punt de trobada dels petits espectadors i espectadores, futurs públics del Grec que, enguany, trobaran propostes gratuïtes que constitueixen la porta d’entrada al món màgic de les arts vives.

Versos que anidan 

Baychimo Teatro 

5, 6, 12 i 13 de juliol

On podria viure un vers si no és sobre una pàgina de paper? Doncs potser en un arbre o en un raconet qualsevol, perquè els que formen part d’aquest espectacle s’han escapat dels llibres i han pres una dimensió corpòria i sonora. Cadascun diu els seus versos des de la caseta-niu que els han preparat. És la proposta de Baychimo Teatro.

Accions Humanes No Identificades

Hermanas Picohueso

5, 6, 12 i 13 de juliol

Ja coneixeu les Hermanas Picohueso? Aquesta companyia catalanobalear projecta una mirada crítica sobre les noves espiritualitats (neoliberals) i us proposa un exercici de meditació intergeneracional, un viatge tecnoespiritual que guiarà nenes, nens i públic adult cap a la desprogramació i la desintoxicació tecnològica. Una experiència participativa que us farà pensar.

Jocs de fades

Tombs creatius

19 i 20 de juliol

Els contes s’expliquen amb paraules, amb versos, amb il·lustracions, al cinema, en dibuixos animats, al teatre, a la televisió... I si els juguem? Jugant, travessem una porta per entrar en històries ja conegudes i protagonitzar-les, reviure-les i també, si volem, reconstruir-les. La fantasia, la sorpresa i les emocions ens esperen. Juguem a contes?

Horarios

Otros

Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Plaça de Margarida Xirgu

Dirección:
Plaça de Margarida Xirgu, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Plaça de Margarida Xirgu
Cuándo
De 05/07/2024 a 20/07/2024

También puede interesarte...