“Vive Montjuïc, el parque de la cultura”

Volver

Cultura. Un fin de semana para redescubrir Montjuïc con actividades para toda la familia: puertas abiertas, música, teatro, visitas guiadas...

El fin de semana del 16 y 17 de octubre, tendrá lugar “Vive Montjuïc, el parque de la cultura”, un fin de semana de actividades culturales y de ocio para toda la familia. Más de veinte equipamientos de Montjuïc unirán fuerzas para llevar a cabo actividades propias y acciones conjuntas y ofrecer a los barceloneses y barcelonesas una nueva oportunidad para redescubrir y hacer suyo el parque.

Las actividades combinarán itinerarios guiados y teatralizados con jornadas de puertas abiertas y visitas guiadas a los equipamientos, intervenciones participativas, música, danza y teatro. Además, también habrá zonas para comer, beber y descansar.

Traductor de google :

Horarios

Otros

Se celebra en:
Parc de Montjuïc.

El cap de setmana del 16 i 17 d'octubre, tindrà lloc 'Viu Montjuïc, el parc de la cultura', un cap de setmana d'activitats culturals i de lleure per a tota la família. 22 equipaments de Montjuïc uniran forces per a dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre ells i oferir als barcelonins i barcelonines, una nova oportunitat per a redescobrir i fer-se seu el parc.

La iniciativa neix de la voluntat de coordinació dels diferents actors culturals de la muntanya i està coorganitzada, i finançada, pels propis equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives, que a través de l’impost turístic pretén impulsar iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat dirigit especialment als veïns i veïnes de Barcelona.

Les activitats combinaran itineraris guiats i teatralitzats amb jornades de portes obertes i visites guiades als equipaments, intervencions participatives, música, dansa i teatre. A més també hi haurà zones per menjar, beure i descansar.

Durant el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre els barcelonins i barcelonines podran gaudir de més de 70 activitats proposades pels 22 equipaments de Montjuïc. Des d'itineraris guiats fins a jornades de portes obertes, intervencions participatives o jocs de pistes, a més de concerts i espectacles de dansa i teatre pensats per celebrar aquesta jornada excepcional en un ambient distès, i sobretot festiu.

La gran majoria d'activitats requeriran reserva prèvia per accedir-hi. Les inscripcions a les activitats estaran disponibles a partir del dilluns 4 d'octubre a les 16:00 hores al web www.barcelona.cat/viumontjuic

Pots consultar la graella amb totes les activitats al programa de mà


L’objectiu principal de la proposta és posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert i accessible, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania.

La iniciativa forma part del Pla d’Actuació del Parc Montjuïc 2019-2029, un pla municipal que busca visibilitzar l’activitat cultural del Parc, i pretén crear nous espais, usos compartits, i establir sinergies entre els equipaments, amb la voluntat de recuperar l’esperit de l’Exposició Universal del 1929.

Institucions promotores: Anella Olímpica – BSM, CaixaForum, Casa de la Premsa, Castell de Montjuïc, Cementiris de Barcelona, El Graner, Espai Bombers, Fundació Barcelona Olímpica, Fundació Joan Miró, Fundació Mies van der Rohe, Institut Botànic, Institut del Teatre, Jardí Botànic, Jardí Botànic Històric, Mercat de les Flors, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu Etnològic i de Cultures del Món, Museu Nacional d’Art de Catalunya, MUHBA Refugi 307, Poble Espanyol, Teatre Lliure i Teatro de los Sentidos.

Amb la coorganització de: Districte de Sants-Montjuïc, Institut de Cultura de Barcelona i Direcció de Turisme i Indústries Creatives.

Parc de Montjuïc

Dirección:
Pg Migdia, 147
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Parc de Montjuïc
Cuándo
De 16/10/2021 a 17/10/2021

Teléfono

Tel.:
010

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte