Street Escape: ‘Gaudí y el Tesoro Escondido’

Volver

Modernismo. Una aventura por Barcelona para descubrir los secretos del modernismo.

Gaudí y el Tesoro Escondido es un juego por las calles de Barcelona donde tenéis que encontrar un tesoro siguiendo pistas escondidas en edificios modernistas con la ayuda de un libro, un mapa, herramientas especiales y una caja.

El juego es para grupos de 2 a 5 personas. Podéis ir a vuestro ritmo, disfrutando del camino y aprendiendo historias reales de Barcelona. La edad mínima recomendada es de 6 años.

Empieza y acaba en la taquilla de Casa Batlló. El recorrido es de 2,7 km y pasa por diferentes edificios modernistas, como Casa Milà, Casa Fuster o Casa de les Punxes. La duración aproximada del juego es de 2 horas.

La actividad está disponible en catalán, castellano, inglés, francés e italiano.

Más información.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Casa Batlló.

Casa Batlló et proposa un escape room a l'aire lliure a Barcelona.

Un escape room a l'aire lliure és un joc en què cal resoldre un misteri utilitzant pistes amagades a l'arquitectura de la ciutat. És com una gimcana on resols enigmes amb diferents eines: mapes, caixes, objectes “màgics”… Es pot jugar de forma competitiva, però també al teu propi ritme, gaudint del camí i aprenent. 

El joc està pensat per a adults, però també és molt divertit per a nens o adolescents. L'edat recomanada és a partir dels 6 anys (el joc és gratuït per als menors de 6 anys). Fins als 15 anys han d'anar acompanyats d'un adult. 


El joc

"Gaudí i el Tresor Amagat" és un joc pels carrers de Barcelona on has de trobar un tresor seguint pistes amagades en edificis modernistes amb l'ajuda d'un llibre, un mapa, eines especials i una caixa.

Els jugadors

El joc és per a grups de 2 a 5 persones (per a més de 6 persones, contacta'ns aquí). Ideal per a famílies, parelles o grups d'amics. Podeu anar al vostre ritme, gaudint del camí i aprenent històries reals de Barcelona. L'edat mínima recomanada és de 6 anys.

El recorregut

El joc comença i acaba a la taquilla de Casa Batlló. El recorregut és de 2,7 km. i passa per diferents edificis modernistes com Casa Milà, Casa Fuster o Casa de les Punxes. La durada aproximada del joc és de 2 hores.

La història

La Casa Batlló va ser encarregada a Gaudí per Josep Batlló i Amalia Godó. Quan van morir, la casa es va vendre amb una estranya clàusula: si mai es trobava un tresor a l'edifici, aquest hauria de ser tornat a la família. Però el tresor mai no es va trobar...

Casa Batlló

Dirección:
Pg Gràcia, 43
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Casa Batlló
Cuándo
De 20/03/2024 a 30/06/2024

Teléfono

Tel.:
93 216 03 06
Tel.:
932160306

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar