Itinerari 'La Barcelona que mira el futur. Ruta sobre l'arquitectura contemporània'

Volver

Punt de trobada: cantonada Av. Meridiana amb C/ d’Ali Bei(enfront de la parada de tram Auditori/Teatre Nacional)

La innovació que Barcelona inicia amb els Jocs Olímpics, no finalitza al 1992. Recorrerem la Barcelona que mira al futur i reflexionarem sobre les arquitectures de Bofill, Moneo, Nouvell, Vázquez o Bohigas endinsant-nos en el 22@. Durant la ruta veurem i comentarem l’Auditori, el TNC, el Mercat dels Encants, l’Edifici MediaTIC, el Disseny Hub i la Torre de les Glòries i en endinsarem en els nous espais verds de la ciutat.

A càrrec de Juan Pablo Antonelli, arquitecte i historiador

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Navas.
Inscripciones en:
Centre Cívic Navas.

Del 20 de novembre al 5 de desembre. Renovacions persones inscrites setembre-desembre 2023: A partir de les 9.30 h del dilluns, 20 de novembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.

De l’11 de desembre al 5 de gener. Obertes a tothom: a partir de les 9.30 h del dilluns, 11 de desembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció. 

Centre Cívic Navas

Dirección:
Carrer de Las Navas de Tolosa, 312
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Navas
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Navas
Cuándo
17/03/2024

Teléfono

Tel.:
933493522

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar