Navidad en el Puerto

Volver

Ferias. Luz, espectáculos, conciertos, atracciones y actividades para toda la familia.

Del 5 de diciembre al 7 de enero, la quinta edición de Navidad en el Puerto se extenderá más allá del Moll de la Fusta y tanto el alumbrado como las actividades llegarán a los muelles de la Barceloneta, del Dipòsit y de Barcelona.

Podrás disfrutar de espectáculos de música y danza, así como de todo tipo de actividades para disfrutar en familia y atracciones.

También encontrarás un pequeño mercado con productos gastronómicos, artículos artesanales y de regalo y un área con gastronetas.

El acto de inauguración será el 5 de diciembre con el encendido de luces, la actuación del grupo BETA del SX3, los gigantes, grallers y bestiario de la Barceloneta y la Big Band de la Escuela de Músicos.

Más información.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Moll de la Fusta.

Del 5 de desembre al 7 de gener, vine al Port Vell de Barcelona a gaudir del "Nadal al Port"! Enguany, amb més activitats i espais que mai!

La cinquena edició de l'esdeveniment s'estendrà més enllà del moll de la Fusta i tant l'enllumenat com les activitats arribaran als molls de la Barceloneta, del Dipòsit i de Barcelona i a la plaça Pau Vila amb l'objectiu de contribuir a dinamitzar tant socialment com econòmica els barris més propers al Port durant les dates nadalenques. El Port de Barcelona es consolida, així, com un dels espais de trobada de barcelonins i visitants per celebrar les festes, tot fomentant la cultura i el patrimoni marítim i enfortint la relació entre el Port i la ciutat.

 

Inauguració

Data: 5 de desembre

Ubicació: moll de la Fusta

Horari:

18.30h Actuació del grup BETA del SX3.

19.00h Acte d'encesa de llums amb els Geganters, Grallers i Bestiari de la Barceloneta, l'espectacle de llum i musica de la Torre de Jaume I i concert a càrrec de la Big Band de l'Escola de Músics.

L'acte d'encesa de llums, que se celebrarà el 5 de desembre a les 19 hores, al moll de la Fusta, comptarà amb el grup musical BETA del SX3 (Super3), a les 18 hores. Els geganters, grallers i bestiari de la Barceloneta i la Big Band de l'Escola de Músics completaran les actuacions.


Il·luminació de la Torre de Jaume I

Dates: Del 5 de desembre al 7 de gener

Ubicació: moll de la Fusta

Horari: cada dia, a les 19.00 hores

Cada vespre, la Torre de Jaume I del moll de Barcelona (al costat del World Trade Center) s'il·luminarà i oferirà un espectacle de llum i música que es podrà gaudir des del moll de la Fusta.

 

Festival de Nadal del moll de la Fusta

Dates: Del 5 de desembre al 7 de gener

Ubicació: moll de la Fusta

Horari: de 12.00 a 23.00 hores

Informació i agenda: a  www.nadalalportvell.com


L'escenari de "Nadal al Port"

Gaudeix de les actuacions i activitats que tindran lloc a l'escenari de "Nadal al Port". Un punt de trobada i de participació entre la Comunitat Portuària i les entitats culturals i socials dels barris de l'entorn.

Consulta l'agenda d'activitats aquí, properament!


Les embarcacions tradicionals del Museu Marítim de Barcelona

A la banda marítima, atracats al moll de la Fusta, els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona, el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona, estaran guarnits per a l'ocasió i es podran visitar.


Il·lusions - SX3

Horari: d'11.00 a 14.00 hores i de les 15.00 a les 23.00 hores

El SX3 us convida a viure una aventura fantàstica superant els límits físics, on tot és possible per gaudir en grup, en família o amb amics.

"Il·lusions" és un viatge-aventura en què els participants hauran d'ajudar a resoldre una missió cabdal per a la supervivència del món del SX3 i de tots els seus personatges.

Per aconseguir-ho, els participants hauran de posar-se unes ulleres de RV, submergir-se en el metavers i acabar la missió.


Mercat gastronòmic "Sabors de Nadal"

Dates: mitjans de desembre

Ubicació: moll del Dipòsit. Al costat del Museu d'Història de Barcelona

Horari: per confirmar

El moll del Dipòsit, al costat del Museu d'Història de Catalunya, serà un altre dels punts on gaudir del Nadal al costat del mar amb un nou mercat de productes gastronòmics de proximitat anomenat "Sabors de Nadal", que s'estrenarà a mitjans de desembre.

Moll de la Fusta

Dirección:
Moll de Bosch i Alsina, 1
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Moll de la Fusta
Cuándo
De 05/12/2023 a 07/01/2024

Teléfono

Tel.:
933176135

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar