Feria de Navidad del Port Vell

Volver

Per qüestions de seguretat degut a les condicions meteorològiques, la inauguració prevista pel 5 de desembre es farà finalment el 7 de desembre

Ferias. El nuevo mercado navideño tendrá un árbol de 31 metros con iluminación led y un pesebre flotante.

Barcelona estrena una feria de Navidad en el Port Vell. El nuevo mercado navideño está instalado en la plaza del Portal de la Pau y se inaugura el 5 de diciembre con un espectáculo de La Fura dels Baus.

En la feria se puede pasear bajo un árbol de Navidad de 31 metros con iluminación led, el mayor instalado jamás en Cataluña. También se puede ver un pesebre flotante de aluminio e hilo luminoso frente a la rambla de Mar, se ha instalado una noria gigante y los niños y las niñas pueden subir a un carrusel clásico.

Cada noche, la fachada de la sede de Port de Barcelona se iluminará con un espectáculo al ritmo de la música y con más de 100.000 luces led.

Más información. 

Traductor de google :

Horarios


Aquestes festes Barcelona suma una nova fira de Nadal i ho fa al costat del mar! Del 5 de desembre al 5 de gener, la plaça del Portal de la Pau serà l´escenari de la primera Fira de Nadal del Port Vell. El mercat nadalenc, que se situarà davant del monument a Colom, oferirà les tradicionals parades de regals però, a més, sorprendrà amb un complet espectacle de llum, música i color que tindrà com a protagonistes l´arbre lluminós més gran vist a Catalunya, un pessebre flotant i la façana de la seu del Port de Barcelona.

Un carrusel tradicional i una nòria amb vistes al mar completaran les atraccions de la nova fira, que també comptarà amb un escenari que durant els 30 dies del mercat serà l´espai on se succeirà un complet programa d´animació amb les entitats, associacions i escoles de música del barri de Ciutat Vella.

Per inaugurar aquest nou punt de trobada nadalenc, el 7 de desembre a les 18.00 hores, tindrà lloc l´acte d'encesa de llums de la fira a càrrec de la Fura dels Baus.

plaça del Portal de la Pau, davant del monument a Colom

Dirección:
Moll Drassanes, 0
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
El Raval
Código postal:
08039
Población:
Barcelona
Dónde
plaça del Portal de la Pau, davant del monument a Colom
Cuándo
Del 05/12/2019 al 05/01/2020.

Me gusta 64

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte