Festivalet Sant Martí de Circ

Volver

Circo. Una actividad gratuita que se celebrará en las calles y plazas, con el uso del mobiliario urbano del Besòs y el Maresme.

Este verano, las calles y plazas, así como el mobiliario urbano del barrio del Besòs i el Maresme, se convierten en el escenario de varios espectáculos de circo, que forman parte del Festivalet Sant Martí de Circ.

Los espectáculos, que tendrán lugar en varios puntos de la calle Alfons el Magnànim, darán su pistoletazo de salida el sábado 30 de julio y se celebrarán todos los sábados de agosto.

La actividad es gratuita y para todos los públicos.

Puedes consultar la programación completa aquí.

Traductor de google :

Horarios

El programa Estiu al Barri presenta cinc tardes de circ als carrers d’aquest barri de Sant Martí tots els dissabtes del 30 de juliol al 27 d’agost.

El Festivalet Sant Martí de circ vol promocionar i difondre el circ que es fa actualment a Catalunya i, alhora, dinamitzar l’espai públic del barri del Besòs i el Maresme. Per aquest motiu, el festivalet forma part del programa Estiu al Barri del Besòs i el Maresme, un dels programes del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona que es realitza des del 2015 amb la col·laboració de les entitats i serveis del barri. Totes les activitats són gratuïtes i es desenvolupen al carrer Alfons el Magnànim.


Programació 2022


Dissabte 30 de juliol

D’11 a 14 h. Gran taller de circ. El circ petit

Carrer Alfons el Magnànim amb passatge Prim

Taller per a tota la família. Per un dia, seràs un artista de circ i podràs caminar sobre una pilota gegant, fer equilibris sobre un cable, malabars, pujar a un monocicle o un trapezi. Amb la col·laboració de l’ Associació de Professionals de Circ de Catalunya.

18 h. Monsieur Florian i la Circus Band

Espectacle itinerant pels carrers del Besòs i el Maresme

La Zigurat Band neix com a companyia de teatre i música al carrer. Està formada per quatre músics (bateria, saxo, guitarra elèctrica i baix), una actriu i un actor. Es tracta d’una combinació de bona música, números de teatre al carrer i sorpreses per fer passar una bona estona al públic.

18.30 h. Qui cu qui què quina

Carrer Alfons el Magnànim amb carrer Xavier Nogués

Espectacle amb la cia. Nom Provisional. Tots els cossos tenen electricitat. Què passa si ens connectem? Dues persones estan buscant una nova manera de relacionar-se entre elles i amb els altres.

20 h. Potser no hi ha final

Carrer Alfons el Magnànim davant l’antic cinema Pere IV.

Amb la cia. Circ Pistolet. Espectacle amb ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, minibàscula i equilibris de mans.


Dissabte 6 d’agost

19.30 h. La Bella Tour

Carrer Alfons el Magnànim davant l’antic cinema Pere IV.


Dissabte 13 d’agost

19 h. Arriba!

Carrer Alfons el Magnànim amb carrer Xavier Nogués.

Amb l’artista José Luís Redondo. Arriba! És una reivindicació del gaudi en escena amb acompanyament del públic i també de l’humor com a arma de comunicació massiva, de destrucció de prejudicis i de construcció de llibertats.

20 h. Infinit

Carrer Alfons el Magnànim davant l’antic cinema Pere IV.

Amb la cia. Seon. Divertida proposta de circ contemporani que aborda els difusos començaments i finals de tot el que ens envolta. Acrobàcia, trapezi, clown i dansa són els ingredients d’aquest remolí d’humor i poesia.


Dissabte 20 d’agost

19 h. Planeta trampolí

Carrer Alfons el Magnànim davant l’antic cinema Pere IV.


Dissabte 27 d’agost

19.15 h. Circumloqui

Carrer Alfons el Magnànim amb carrer Xavier Nogués.

Amb la cia. Peus de porc. El Circ Circumloqui ha muntat la seva pista al capdamunt d’un tricicle motoritzat i es disposa a actuar per tot el poble. Un músic i un pallasso s’encarregaran d’ensenyar-nos números de màgia i equilibris.

20 h. Nüshu

Carrer Alfons el Magnànim davant l’antic cinema Pere IV.

Amb la cia. Capicua. Acròbates que cusen, ballen, riuen i grimpen. Nüshu és un llenguatge a través del cos, del silenci, del caos, un llenguatge entre mares, àvies, filles i companyes.

Barri del Besòs i el Maresme

Dirección:
Carrer d'Alfons el Magnànim, 24
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Besòs i el Maresme
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Barri del Besòs i el Maresme
Cuándo
De 30/07/2022 a 27/08/2022

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte