Primavera en la Ciudad

Volver

Indie. Un festival paralelo y complementario al Primavera Sound, con conciertos repartidos por diferentes salas de la ciudad.

Primavera en la Ciudad hará que Primavera Sound Barcelona 2024 resuene mucho más allá del Parque del Fòrum y de las jornadas principales del festival.

Una programación paralela de conciertos, repartida entre la Sala Apolo, La (2) de Apolo, Razzmatazz, Paral·lel 62, La Nau y LAUT, que empezará el lunes 27 de mayo y se extenderá durante el martes 28, el miércoles 29 y el domingo 2 de junio.

Consulta la programación.

Horarios

El Primavera a la Ciutat desplegarà gairebé mig centenar de concerts durant quatre jornades. Les actuacions tindran lloc en espais emblemàtics com ara la Sala Apolo, Razzmatazz, Paral·lel 62, La Nau i LAUT, tots ells estretament vinculats al Primavera Sound durant tot l'any. Aquest vessant urbà del festival oferirà una segona oportunitat per gaudir d'artistes ja confirmats al cartell principal, com ara American Football, Yo La Tengo, Dorian Electra o la banda platenca El Mató a un Policia Motoritzat, entre d'altres. Però també sumarà noves incorporacions que actuaran exclusivament en aquest circuit de sales. Des de grans referents del post-punk i el rock indie fins a noves promeses del hip-hop i l'electrònica experimental, passant per veterans de culte i atrevides propostes locals, l'oferta musical del Primavera a la Ciutat promet ser tan desitjable com variada. Una autèntica explosió de sons que enriquirà l?experiència del Primavera Sound i l'integrarà encara més al vibrant panorama cultural barceloní.


Programació Primavera en la Ciutat


Informació i reserves

La mecànica d'accés als concerts de Primavera a Ciutat by Santander combinarà un sistema de reserva amb dipòsit de 10 € retornable en cas d'assistència per a posseïdors d'abonament de Primavera Sound Barcelona 2024 (disponible des del 6 de maig a les 12:00 CEST per a posseïdors d'abonament VIP i des del 8 de maig a les 12:00 CEST per a posseïdors d'abonament general) i una quota reduïda d'entrades a la venda per a cada esdeveniment (a la venda des del 10 de maig a les 12:00) CEST).

La Nau - Sala Laut - Sala Apolo - Sala Apolo (La 2) - Sala Paral·lel 62 - Razzmatazz

Ciudad:
Barcelona
Dónde
La Nau - Sala Laut - Sala Apolo - Sala Apolo (La 2) - Sala Paral·lel 62 - Razzmatazz
Cuándo
De 27/05/2024 a 02/06/2024

Teléfono

Tel.:
934414001
Fax:
934425183

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar