Exposició 'Un mar al límit'

Volver

Per marcar la culminació del projecte A Sea Change, Quo Artis presenta l'exposició Un Mar al Límit, la qual inclou una sèrie d'obres que epitomitzen la investigació interdisciplinària que ha tingut lloc durant els dos anys de durada del projecte internacional A Sea Change. Un projecte que ha fusionat art, ciència i defensa del medi ambient per disseccionar les complexitats de l'Economia Blava del Mediterrani, i alhora volent orferir perspectives crítiques sobre com ens connectem i interactuem amb aquest vital bioma marí.

L'exposició s'inaugurarà amb una taula rodona el 7 de març, de 12:00 a 13:00, que comptarà amb la participació de l'artista Robertina Šebjanič, Davorka Begović, curadora de Kontejner - l'organització coordinadora del projecte-, l'oceanògraf Joan Llort, i Helena Pérez Guerra, coordinadora de Quo Artis. Aquesta trobada està concebuda per fomentar un diàleg multidisciplinar entre els assistents, oferint una oportunitat única per aprofundir en els temes tractats en les exposicions i durant el desenvolupament del projecte.

L'exposició Un Mar al Límit ens convida a reavaluar els nostres vincles amb el Mediterrani, alhora que amplifica la nostra percepció de les seves dinàmiques complexes.

Artistes participants: Helene Black, César Escudero Andaluz, Daniel García Andújar, FRAUD (Audrey Samson & Francisco Gallardo), Katja Loher, Filippo Minelli i Robertina Šebjanič.

L'exposició estarà oberta fins al 20 de març, fent una pausa de 2 setmanes per allotjar la Setmana de la Moda de Barcelona al recinte modernista de Sant Pau, abans de reprendre del 15 d'abril al 30 d'abril.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sant Pau Recinte Modernista.

Pavelló d'Operacions

Sant Pau Recinte Modernista

Dirección:
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
el Guinardó
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sant Pau Recinte Modernista
Cuándo
De 07/03/2024 a 30/04/2024

Teléfono

Tel.:
935537801

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar