Los océanos, como nunca se habían visto

Volver

Traductor de google :
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Exposiciones. “Océanos, el último territorio salvaje” llega al Museo de Ciencias Naturales de Barcelona.

Oceans es el mayor testigo que se ha filmado nunca sobre los fondos marinos. Este prestigioso y premiado documental requirió 7 años de trabajo, 75 expediciones y la participación de 500 personas. Una selección de las 480 horas de imágenes inéditas (y espectaculares) de aquel rodaje integran esta muestra que se expone en el Museo de Ciencias Naturales de Barcelona hasta septiembre del 2018.

El recorrido audiovisual nos lleva por los océanos de los cinco continentes, muestra profundidades donde el hombre no había estado antes y especies nuevas. Entre las atracciones, una gran pantalla curvada que multiplica el efecto inmersivo y réplicas de animales marinos a escala real.

Horarios


L´exposició 'Oceans, l´últim territori salvatge' convida a fer un recorregut audiovisual pel fons marí a partir d´ una selecció de les 480 hores d´imatges inèdites del documental Oceans, el major testimoni que s´ha filmat mai sobre els fons marins. Una de les atraccions de l´exposició és una gran pantalla corbada que multiplica l´efecte immersiu i permet gaudir doblement d´aquesta oportunitat única de submergir-se en els oceans dels cinc continents. El recorregut inclou també un circuit de 14 grans pantalles d´alta definició, rèpliques d´animals marins a escala real o imatges 3D estereoscòpiques que cal veure amb ulleres especials. Completen la mostra dispositius interactius amb informació bàsica i sobre els oceans i una zona destinada a activitats infantils i un "photocall".

El suport audiovisual de l´exposició és una selecció de les 480 hores d´imatges inèdites d´enorme valor divulgatiu i científic del documental Oceans, que va obtenir el Cèsar al millor documental al 2011. Va requerir 7 anys de treball, 75 expedicions, la participació de 500 persones i 50 milions d´euros. Dirigida per Jacques Perrin i Jacques Cluzaud, (nominats a l´Òscar al millor documental per Nómadas del viento al 2003), Oceans va obrir noves perspectives sobre el coneixement de la vida en els oceans. Es va desenvolupar expressament per al projecte, la tecnologia de filmació més innovadora que va fer possible seguir amb la càmera a la mateixa velocitat a espècies marines com dofins o tonyines; arribar a profunditats on l´home no havia estat mai abans i descobrir noves espècies.

Aquesta mostra, el propòsit de la qual és despertar emocions i consciències, adapta la pel·lícula al format narratiu de l´exposició on qui es mou és l´espectador. "L´oceà, més desconegut que la superfície lunar, és l´únic territori de la Terra que no té fronteres físiques. Els animals poden moure´s amb total llibertat com feien abans sobre els continents: és l´últim territori salvatge" afirma Òscar Vega, comissari de l´exposició.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Dirección:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
El Besòs i el Maresme
Código postal:
08019
Población:
Barcelona
Dónde
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau
Cuándo
Del 03/11/2017 al 14/09/2018.

Teléfono

Teléfono:
932566002

Me gusta 145

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte