Exposició 'L'Oceà parla. Noves ecologies i economies del mar'

Volver

Una mostra que analitza els efectes de l’acció humana en els ecosistemes marins i reflexiona sobre com la ciutat pot redissenyar la seva relació amb el mar, a través d’un discurs basat en la innovació.

Barcelona va tenir en la seva obertura al mar un dels grans canvis estructurals que als anys noranta van redefinir la ciutat. Ara, la crisi climàtica obliga a replantejar la seva relació amb l’element marí i els ecosistemes que en formen part. L’exposició aborda aquest tema amb una mirada interdisciplinar, des de l’arquitectura, la moda, la tecnologia, el disseny especulatiu o l’urbanisme, disciplines capaces de plantejar nous imaginaris als grans reptes que afronta la societat. 

Aquesta exposició pren com a punt de partida la història de la relació d'una ciutat -Barcelona- amb el seu front marítim, des del qual s'endinsa en els conflictes i circumstàncies que es reprodueixen per comunitats costaneres al voltant del planeta, en què es concentra el 40% de la humanitat i bona part del seu territori més valorat.

Comissari: Jose Luis de Vicente

Horarios

Otros

Se celebra en:
Disseny Hub Barcelona.

Disseny Hub Barcelona

Dirección:
Plaça de les Glòries Catalanes, 37*38
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Disseny Hub Barcelona
Cuándo
De 10/10/2024 a 23/02/2025

Teléfono

Centraleta:
93 256 67 00
Reservas:
93 256 68 01

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar