Familia, amigos y fotografía

Volver

Biografías personales. Una exposición del Archivo Fotográfico de Barcelona dedicada a la fotografía familiar.

"Familia, amigos y fotografía" pone en valor la fotografía familiar y su sistema significativo.

La exposición también muestra ejemplos de cómo algunos fotógrafos profesionales han encarado esta modalidad fotográfica, ya sea mediante su simple práctica en familia o bien en el contexto de un proyecto creativo.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala d'Exposicions.

La fotografia familiar és la que té el seu origen en el clos de la família, sigui perquè ha estat produïda en aquest territori o perquè s’hi conserva. En general es tracta d’un tipus de fotografia que contribueix a enfortir els lligams interns de la família perquè els que hi són representats són els mateixos que la integren, encara que també poden formar-ne part fotografies que s’han originat en les activitats específiques d’alguns dels membres o que provenen d’altres grups propers que hi tenen relació.

L’exposició vol posar en valor la fotografia familiar i el seu sistema significatiu, confirmant el seu valor simbòlic en el lloc d’origen i el documental en el territori de l’arxiu. L’exposició també mostra exemples de com alguns fotògrafs professionals han encarat aquesta modalitat fotogràfica, bé per la simple pràctica en família o bé en el context d’un projecte creatiu.

Arxiu Fotogràfic de Barcelona - Sala d'Exposicions

Dirección:
Plaça de Pons i Clerch, 2
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Arxiu Fotogràfic de Barcelona - Sala d'Exposicions
Cuándo
De 13/06/2024 a 20/10/2024

Teléfono

Tel.:
932563420
Fax:
933178327

También puede interesarte...