Exposició 'El disseny gràfic: dofici a professió (1940-1980)' *Suspès*

Volver

Traductor de google :

Acto Suspendido

Avís important: A partir del 3 d'abril de 2018 aquesta exposició es tancarà amb motiu de la seva renovació.


Fa uns quants anys, el Museu va proposar-se d´aplegar una col·lecció significativa des de final del segle xix fins a l´actualitat, per tal de poder resseguir la història del disseny gràfic a través dels seus fons.

Gràcies a les donacions generoses de molts professionals i entitats, o dels seus successors o descendents, avui el Museu compta amb una col·lecció –tot i que encara en construcció– ben representativa d´algunes etapes.

Aquesta exposició està dedicada a la generació que, com indica el títol, va impulsar el pas d´ofici a professió del que ja coneixem, des de fa dècades, com a disseny gràfic. És a dir, explica com els creadors, just acabada la Guerra Civil –els anomenats cartellistes o dibuixants publicitaris–, van fer el salt cap a la professionalització, van assolir una nova consideració com a grafistes, i més endavant van esdevenir dissenyadors gràfics.

La tradició gràfica autòctona més les influències estrangeres, tant del món suís com francès i anglosaxó, van donar pas a unes produccions no sols rellevants des de l´òptica gràfica –del text i de la imatge–, sinó també referents d´una època i d´una cultura.

El període que engloba l´exposició s´acaba cap al 1980, però n´estan previstes de posteriors dedicades a altres generacions de dissenyadors gràfics. És a dir, continuarà...

Horarios

Otros

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Museu del Disseny de Barcelona.

Museu del Disseny de Barcelona

Dirección:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Código postal:
08038
Población:
Barcelona
Dónde
Museu del Disseny de Barcelona
Cuándo
Acto permanente

Teléfono

Centraleta:
932566800
Reservas:
932566801

Me gusta 257

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte