Exposició 'Convidats i amfitrions. Diàlegs artístics al Museu Frederic Marès'

Volver

Traductor de google :

‘Convidats i amfitrions’ és un programa organitzat pel Museu Frederic Marès i l’associació Galeries d’Art de Catalunya, en el qual s’escullen tres obres d’art de tres galeries diferents que s’exhibiran del 13 de març al 20 de juny a les sales d’exposició permanent del Museu. La comissaria del programa Montse Frisach proposa un diàleg transversal i intemporal entre les peces convidades i d’altres que ja són al Museu. Les relacions entre les obres són de natura diversa: estilística, conceptual, de context, social i emocional.

El primer dels diàlegs és entre la pintura Enric Clarasó al seu taller de Santiago Rusiñol, procedent de la galeria Gothsland de Barcelona, i el conjunt d’escultures de l’antiguitat del Museu. A la primera planta, també hi trobareu la contemporaneïtat de L’Àngel, de Gregorio Iglesias, cedida per la galeria Espai Cavallers de Lleida, que s’emparella amb l’escultura renaixentista Sant Miquel vencent el dimoni. Per últim, a la Sala femenina, s’ha instal·lat la fotografia Colonitzada Núm. 56, de Marta Fàbregas, procedent de la Pigment Gallery de Barcelona.

El programa inclou també tres debats per part de persones expertes de diferents disciplines, com el primer, que tindrà lloc el 21 d’abril amb Miquel de Pozo, arquitecte i divulgador de temes artístics, i Isabel Rodà, catedràtica emèrita d’arqueologia. També es farà un cicle de lectures d’artistes contemporanis que, juntament amb els debats, tindran lloc entre l’abril i el juny.

1r DEBAT D’EXPERTS CONVIDATS & AMFITRIONS

Debat entre dos experts a partir del primer diàleg d’obres exposades.

Data: dimecres, 21 abril 2021

Lloc: Escultura (planta 0)

Horari: 19h

Durada: 45 minuts

Preu: Gratuït

Activitat presencial: reserva prèvia a bcn.cat/cultura/reserves_MuseuFredericMares

Activitat en streaming: inscripció a musefmarescom@bcn.cat


Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu Frederic Marès.
Las localidades se venden en :
Museu Frederic Marès.
Organizado por:
Museu Frederic Marès.

Museu Frederic Marès

Dirección:
Pl Sant Iu, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu Frederic Marès
Cuándo
De 13/03/2021 a 20/06/2021

Teléfono

Tel.:
932563500
Fax:
933194116

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte