Exposició 'Barcelona flashback. Kit d'història en 100 objectes'

Volver

Traductor de google :

Barcelona flashback és una síntesi experimental radicalment innovadora en les formes de mostrar i situar la trajectòria de Barcelona, amb un mètode de lectura històrica interrogativa d´objectes, arquitectures i paisatges i amb nous programes ciutadans.

Barcelona flashback és, alhora, una proposta educativa, i és també un projecte de recerca internacional sobre el kit mínim de coneixement i consciència urbana que un museu de ciutat del segle xxi ha de proporcionar, en pro de la democràcia i del dret a la ciutat.

Barcelona flashback s´inscriu de ple en els plans del Muhba com a museu de ciutat del segle xxi, en l´horitzó de la reforma de la Casa Padellàs com a Casa de la Història de Barcelona, nucli de la xarxa d´espais patrimonials del Museu per tota la ciutat.

Barcelona en una hora: testimonis, relats, recorreguts, connexions i patrimonis, punt de partida de formes alternatives de visita urbana.

Mètode de lectura històrica per interrogar la ciutat, des dels romans al segle xxi i amb les millors peces de la col·lecció, i per interpretar els seus patrimonis i paisatges.

Memòries urbanes, del gran rellotge de Barcelona de 1576, símbol dels temps i ritmes de la ciutat moderna, als batecs de la metròpoli contemporània.

BCN & Europa, una aproximació a les ciutats, decisives avui en la construcció d´Europa, a través dels museus de ciutat.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Casa Padellàs.
Dirección:
C Veguer, 2*4
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 10/10/2019 a 31/12/2024

Teléfono

Centraleta:
932562100
Fax:
933150957

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte