Espectecle "CSD, noves fornades de creadores"

Volver

Traductor de google :

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l'Institut del Teatre, en el marc de la Quinzena Metropolitana de Dansa, presenta un programa conformat per 5 peces creades per coreògrafes alumnes dels darrers cursos de l'especialitat de Coreografia i Interpretació i/o recent graduades d'aquest centre.

Aquests treballs coreogràfics, d'una gran diversitat de llenguatges, estils i estètiques, són una mostra de la nova fornada de creadors i creadores formades al CSD. Una mirada diversa i plural de la dansa i de la creació escènica contemporània.

El 18 de març, les peces aniran seguides d´un col·loqui postfunció.

Ciutat - Núria CrespoDurada: 10 min"Ciutat" és una reflexió sobre l'efecte que ens produeix l'arquitectura als cossos que la recorrem i l'impacte d'aquesta en la nostra forma de relacionar-nos amb els altres.

Japan - Mabel OleaDurada: 15 min"Japan" parteix de la poca traça per desplegar un repàs vital des d'un lloc exagerat, fantàstic. Una oda a la turpitud, la sorpresa i el joc.

Sola A - Emma RomeuDurada: 9 minSWIM TOGETHER – SWIM JUMP!Right – Left | Right – Left | TAKE IT BACKRight – Left | Right – Left | TO THE FRONTRight – Left | Right – Left | TAKE IT BACKRight – Left | Right – Left

Oblivion - Sílvia BatetDurada: 16 min"Oblivion" significa oblit, però es vincula també a la idea de purgatori. Oblivion recorre els conceptes de més enllà i d'oblit des d'una perspectiva entre surrealista i onírica.

Ofelia - Julia RomeroDurada: 10 minLa peça investiga sobre l'absurd d'allò culturalment establert com a patró de conducta i estètica en els cossos de les dones.

Sant Andreu Teatre

Dirección:
C Neopàtria, 54
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Sant Andreu
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sant Andreu Teatre
Cuándo
De 18/03/2021 a 19/03/2021

Teléfono

Tel.:
933457930
Fax:
933457929

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte