Espectacle “Teatro de guerra", de Lola Arias

Volver

L’autora i directora argentina torna al Grec Festival de Barcelona i ens mostra la doble cara d’una creadora de muntatges teatrals documentals que també ha traslladat les històries reals que explica al format cinematogràfic.

Enguany tenim Lola Arias al Teatre Lliure amb Los días afuera , un espectacle teatral documental amb format de musical en el qual un seguit de dones que han passat per les presons argentines per delictes relacionats amb el tràfic de drogues expliquen les experiències que han viscut amb teatre i cançons. Aquesta experiència que veurem en directe es transforma en un film ( Reas ) que veurem aviat, després de passar per la Berlinale el febrer passat i abans que, el setembre que ve, es projecti al Festival de Cinema de Sant Sebastià. Recordeu Campo minado ? És un muntatge anterior de Lola Arias que vam veure al Grec 2019 Festival de Barcelona i que posava a treballar plegats, explicant allò que havien viscut, veterans britànics i argentins de la guerra de les Malvines. Aquella experiència escènica va reflectir-se en un film en el qual la directora portava al cinema les experiències personals de sis veterans de la guerra de les Malvines (o de les Falklands, segons qui l’expliqui). En el seu moment van ser enemics de guerra, en un conflicte els va canviar la vida a tots.

El film, Teatro de guerra , es podrà veure a la Filmoteca de Catalunya durant el Grec 2024 Festival de Barcelona, per complementar el retrat d’una creadora escènica també present en la programació. La voleu conèixer en directe? Veniu a escoltar-la a la Filmoteca el dia de la presentació de la pel·lícula.

Una producció Argentina-Espanya del 2018.

Direcció: Lola Arias

Guió: Lola Arias

Interpretació: Lou Armour, David Jackson, Rubén Otero, Sukrim Rai, Gabriel Sagastume, Marcelo Vallejo

Música: Ulises Conti

Fotografia: Manuel Abramovich

Horarios

Otros

Se celebra en:
Filmoteca de Catalunya.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes

Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Filmoteca de Catalunya

Dirección:
Plaça de Salvador Seguí, 1*9
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Filmoteca de Catalunya
Cuándo
De 09/07/2024 a 14/07/2024

Teléfono

Centraleta:
935 671 070

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar