Espectacle "TDDAY"

Volver

Cinc obres al voltant del feixisme

El projecte Between Lands, liderat pel TNC, estableix sinèrgies entre els teatres europeus participants: KVS (Brussel·les), Comédie de Reims (Reims), Teatro Nacional Sâo Joâo (Porto) i l’Emilia Romagna Teatro (Bologna, Mòdena i Ferrara).

Per continuar promovent la dramatúrgia contemporània i generar un impacte sobre comunitats diferents, cada any s’organitza el TDDAY (Theatre Democracy Day).

Durant quatre temporades, i en residències d’escriptura organitzades cada any per un dels teatres membres, el TDDAY ajunta autors i autores de nacionalitats diverses per treballar temes com la colonització, l’adolescència, la violència de gènere i els sensepapers.

Aquesta temporada la temàtica és la violència contra les dones i el TNC és el teatre encarregat d’acollir els autors. Denise Duncan és la dramaturga escollida per representar el TNC.

L’objectiu és escriure obres curtes, de 15 minuts, que formaran part d’una obra col·lectiva que es representarà als diferents teatres del projecte Between Lands.

A més, les obres -traduïdes al flamenc, francès, català, italià, portuguès i anglès- formaran part de la Biblioteca de la Democràcia, que serà accessible i oberta a tothom.

Autoria

Between Lands

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Tallers.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Tallers

Dirección:
Pl Arts, 1
Distrito:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Tallers
Cuándo
08/06/2024

Teléfono

Tel.:
933065700
Fax:
933065701

Web

Web venda d'entrades:
http://www.tnc.cat

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar