Espectacle “Opening Night”, a càrrec de “La Veronal”

Volver

Traductor de google :

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 16 anys.

Un planeta ignot del qual les passions han estat desterrades, la Calanda rural i el París cosmopolita de Buñuel, una cova de Geòrgia convertida en la porta de l’infern: en tots aquests espais, i en uns quants més, s’han convertit els escenaris que han trepitjat els i les intèrprets de La Veronal i el seu director i coreògraf, Marcos Morau. Només aquest any 2022, la companyia de dansa ha passat per grans teatres de França, Bèlgica, Alemanya i la Gran Bretanya (inclòs el mític Sadler’s Wells); però, a més, aquest febrer passat s’ha endut el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’arts escèniques per les coreografies Sonoma (Grec 2020) i Opening Night. Aquesta última, precisament, és la que podrem tornar a veure al TNC, aquest cop com a part de la programació del Grec Festival de Barcelona. Aquí, l’escenari com a tal, aquest munt d’artificis i tramoies, deixa de ser un espai que es converteix en alguna altra cosa per assumir tot el protagonisme. La peça ret homenatge al teatre i, potser per això mateix, és més teatral que les creacions anteriors de la companyia.

Una coproducció de La Veronal, Teatre Nacional de Catalunya, Centro de Cultura Contemporánea Condeduque i Romaeuropa Festival.

Amb el suport de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del Ministeri de Cultura i Esports d’Espanya, i l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Idea, direcció artística i disseny: Marcos Morau, Coreografia: Marcos Morau, en col·laboració amb els i les intèrprets, Interpretació: Mònica Almirall, Valentin Goniot, Núria Navarra, Lorena Nogal, Shay Partush, Marina Rodríguez, Disseny de l’escenografia: Max Glaenzel, Disseny del vestuari: Silvia Delagneau, Confecció del vestuari: M. Carmen Soriano, Direcció tècnica: David Pascual, Disseny de la il·luminació: Bernat Jansà, Disseny del so: Juan Cristóbal Saavedra, Text: Carmina S. Belda, Violeta Gil, Celso Giménez, Assistència a la direcció: Mònica Almirall, Assessorament artístic: Roberto Fratini, Regidoria d’escena, maquinària i efectes especials: David Pascual, Producció i logística: Cristina Goñi, Direcció de producció: Juan Manuel Gil Galindo Fotografia: May Zircus & TNC, Marcos Ibañez, Albert Pons.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Gran.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran

Dirección:
Pl Arts, 1
Distrito:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran
Cuándo
De 14/07/2022 a 16/07/2022

Teléfono

Tel.:
933065700
Fax:
933065701

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte