Espectacle "Llibert Unplugged", amb Les Llibertàries

Volver

Traductor de google :

A partir de 18 anys.

Versió unplugged: Lectura dramatitzada amb música en directe

Tenir esperança i desesperar-se, perquè les bones notícies no arriben mai.

Cantar cançons de bressol al fill que tant desitjaves que visqués però que no vols condemnar a una mala vida. Cantar-li cançons de bressol i no poder-lo bressolar. Cantar per no plorar. I plorar. I seguir cantant.

I seguir esperant. I desesperar-se en l´espera. I seguir...

A l´escenari una mare que acaba de ser mare. Una mare que acaba de parir el nen que tant desitjava. Una mare que ha d´afrontar que el seu nadó està malalt, tan malalt que la vida només pot ser per a ell una condemna. Una mare que ha batejat al seu fill amb el nom de Llibert, però que sap que aquest nen no podrà ser mai lliure...

I aquesta mare és qui s´explica i ens explica la muntanya russa d´emocions que experimenta durant els 15 dies en què el seu nadó viu, qui ens parla dels seus dubtes sobre quins dels seus actes el poden alliberar i quins l´encadenaran. Ella és qui ens parla de les infermeres que la salven i del sistema sanitari que l´enfonsa. Ella és qui evoca els personatges que l´acompanyaran durant aquest camí intens i ple de sotracs, un camí que no sap cap a on els ha de portar.

I aquesta mare és a l´escenari Gemma Brió, qui també va ser mare i qui també va esperar i desesperar i va escriure la seva desesperança en un text teatral que dirigeix Norbert Martínez, el seu company i el pare del seu fill. A la parella l´acompanyen en aquesta aventura dues altres dones que pujaran a l´escenari amb Brió: la cantant Mürfila, acompanyada de la seva guitarra, i l´actriu Tàtels Pérez, qui es desdobla en tots els personatges que van transitar amb la mare per aquesta desventura.

Llibert, en versió unplugged (com a lectura dramatitzada amb música en directe), arriba a la cartellera del Barcelona Districte Cultural després d´una trajectòria que dona proves de les seves moltes bondats: dos Premis Butaca (Espectacle de petit format i Text teatral), dues nominacions als Premis Max, un premi Serra d´Or, una gira per tot Catalunya, temporada en dos teatres diferents de Barcelona i presentació en castellà en el Teatro de la Abadia de Madrid. Déu-n´hi-do per ser el primer text teatral estrenat de Gemma Brió qui, fins al moment de l´estrena, el 2013, era reconeguda en el seu vessant d´actriu tant de teatre com de cinema i televisió.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Baró de Viver.
Inscripciones en:
Centre Cívic Baró de Viver.

Centre Cívic Baró de Viver

Dirección:
C Quito, 8*10
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Baró de Viver
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Baró de Viver
Cuándo
16/04/2021

Teléfono

Tel.:
932565097

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte