Espectacle “La trilogie des contes immoraux (pour Europe)”, a càrrec de la “Cie Non Nova”

Volver

Traductor de google :

L’origen de la trilogia, estrenada al Festival d’Avinyó del 2021, rau en la invitació que Phia Ménard va rebre l’any 2016 per participar, a Atenes, en la Documenta de Kassel. L’artista va viatjar a la ciutat alemanya i a Atenes, per trobar en l’una i en l’altra els orígens d’una Europa monstruosa, d’una banda, i el reflex romàntic d’una Europa mitificada, de l’altra. A partir d’aquí, va concebre un seguit de performances que prenen la forma d’històries mitològiques o de contes de fades mitjançant els quals al·ludeix a la construcció i desconstrucció del continent europeu.

A la primera d’aquestes performances, Maison Mère, o Casa Mare, ens mostra una deessa construint la primera casa de la humanitat. A la segona performance, Temple Père o Temple Pare, fa referència a la submissió d’homes i dones al sistema portant a escena un ultraliberalisme que ella identifica amb el patriarcat. Finalment, la tercera performance, La Rencontre Interdite, una cosa així com “la trobada prohibida”, transcorre en un espai desert. És la història d’una desaparició anunciada que constitueix tant un adéu a la innocència com una crida a la revolta.

Una coproducció de Cie Non Nova, Festival d’Avignon, Wiener Festwochen, Malraux Scène Nationale Chambéry Savoie, Bonlieu, Scène Nationale d’Annecy i el Théâtre Vidy-Lausanne com a part de l’Interreg Programme, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, France-Switzerland 2014-2020, Quai CDN Angers Pays de la Loire, Scène Nationale d’Orléans, Tandem Scène Nationale, MC93 – Maison de la Culture de Seine-Saint-Denis, Bobigny, Scène Nationale du Sud-Aquitain – Bayonne, le Grand T, Théâtre de Loire-Atlantique, Les Quinconces - L’Espal, Scène Nationale du Mans, le Carré, Scène Nationale et Centre d’Art Contemporain de Château-Gontier, Théâtre des Quatre Saisons, Scène Conventionnée Art & Création – Gradignan (33), Théâtre Molière - Sète, Scène Nationale Archipel de Thau.

Coproduccions i residències a TNB, Centre Européen Théâtral et Chorégraphique de Rennes (National Theatre of Brittany).

La Compagnie Non Nova – Phia Ménard està subvencionada pel Ministeri Francès de Cultura i Comunicació– DRAC des Pays.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Maria Aurèlia Capmany.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany

Dirección:
Lleida, 0059
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany
Cuándo
De 11/07/2022 a 12/07/2022

Teléfono

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte