Espectacle "Jo Koy"

Volver

Jo Koy, un dels millors còmics d'avui dia, ha recorregut un llarg camí des dels seus modestos començaments actuant en una cafeteria de Las Vegas. La comèdia de Jo s'inspira en la seva acolorida família, ha arribat a tota mena de públic i ha esgotat les entrades en estadis de tot el món.

En 2022, Koy va iniciar el seu gira Funny Is Funny World Tour esgotant les entrades del Climate Pledge Arena (més de 14.000) a Seattle, la seva ciutat natal, i va acabar la gira amb un espectacle amb totes les entrades esgotades en el Tacoma Domi (més de 19.000). En l'actualitat, continua batent rècords de vendes en alguns dels recintes més prestigiosos del món, com el Mall of Àsia Arena (Manila, Filipines), The Fòrum (Los Angeles), Coca-Cola Sorra (Dubai), ICC Theatre (Sydney, Austràlia), Radi City Music Hall (Nova York) i FTX Arena (Miami), entre altres. El novembre passat, Koy va esgotar les entrades del Madison Square Garden per primera vegada, marcant una altra fita per al còmic. En 2017, Koy va batre el rècord d'entrades venudes per un sol artista amb 23.000 entrades i 11 espectacles amb totes les entrades esgotades en el Neal S. Blaisdell Concert Hall de Honolulu. En resposta, l'oficina de l'alcalde de Honolulu va proclamar el 24 de novembre com el "Dia de Jo Koy".

Koy ha protagonitzat recentment la pel·lícula d'Universal Picture Diumenge de Pasqua, ambientada entorn d'una reunió familiar per a celebrar el Diumenge de Pasqua, la comèdia està basada en les experiències vitals de Jo Koy i en la seva faceta de monologuista.

Durada: 75 Minuts.

Recomanat per a totes les edats.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Victòria.
Las localidades se venden en :
Teatre Victòria.

Teatre Victòria

Dirección:
Av Paral.lel, 65*67
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Victòria
Cuándo
17/05/2024

Teléfono

Venta de entradas:
93 324 97 42

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrevictoria.com

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar