Espectacle ''Impermanence'', a càrrec de la companyia ''Sydney Dance Company''

Volver

Aquesta coreografia de Bonachela és plena de força emocional, és una reflexió sobre la transitorietat de la vida amb una interpretació brillant dels ballarins. La música en directe està signada pel compositor Bryce Dessner, guanyador de dos premis Grammy. Quatre dies després de la seva estrena, el món es va aturar per la Covid; les composicions es van enregistrar durant el confinament, els ballarins van assajar aïllats i, amb l’emoció afegida d’una pandèmia que ha deixat al descobert tantes vulnerabilitats, Impermanence va tornar als escenaris.

La companyia més internacional d’Austràlia, la Sydney Dance Company, està dirigida pel coreògraf català Rafael Bonachela. La seva carrera l’ha dut a combinar l’alta cultura i la cultura popular, que ha treballat en diverses formes d’art, com dansa contemporània, instal·lacions artístiques, concerts de pop, musicals, cinema, anuncis i moda. Bonachela va néixer a La Garriga i es va mudar a Londres per unir-se a la llegendària companyia de dansa Rambert, a la qual va pertànyer del 1992 al 2004. El 2008 Bonachela va estrenar la seva primera producció extensa, 360°, per a la Sydney Dance Company. Menys de sis mesos després el van nomenar director artístic de la companyia, notícia que va anunciar una nova era en la dansa contemporània australiana.

Coreografia Rafael Bonachela / Composició musical Bryce Dessner / La música inclou Another World, d’Anohni / Disseny il·luminació Damien Cooper / Disseny escenografia David Fleischer / Disseny vestuari Aleisa Jelbart

La gira internacional de Sydney Dance Company rep el suport del Departament d’Afers Exteriors i Comerç del Govern Australià i també del Govern Australià a través de l’Australia Council for the Arts i el New South Wales State Government a través de Create NSW.

La composició musical Impermanence de Bryce Dessner és un encàrrec de l’Australian String Quartet i la Companyia de Dansa de Sydney. Aquest encàrrec ha rebut finançament del Govern australià a través del Australia Council for the Arts, organisme governamental per al finançament i l’assessorament de les arts.

Sydney Dance Company té la seu a la terra de Gadigal. Presentem el nostre respecte als majors del passat i del present i estenem aquest respecte a tots els Pobles de les Primeres Nacions de les terres i les aigües on viatgem i actuem.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Maria Aurèlia Capmany.
Las localidades se venden en :
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Oficina Ciutadana de la Cultura.

De dilluns a diumenge de 10.15 a 20.15h

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany

Dirección:
Lleida, 0059
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany
Cuándo
De 19/03/2024 a 20/03/2024

Teléfono

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

Web

Web venda d'entrades:
https://mercatflors.cat/

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar