Espectacle 'El Museu Dansat'

Volver

El Museu Dansat proposa un espectacle sobre la col·lecció del MNAC des de la mirada i la sensibilitat de l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l’Institut del Teatre. Us convidem a descobrir les seves creacions, que es presentaran el 7 d’abril, 27 d’abril i 15 de juny a la Sala Oval del museu. El Museu Dansat és un projecte educatiu que neix de la col·laboració entre dues institucions veïnes, el Museu Nacional d'Art de Catalunya i el Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l'Institut del Teatre. Durant el curs 2023-24, el museu posa a disposició de l'alumnat del CPD la seva col·lecció d’Art Modern perquè puguin triar, imaginar i interpretar les obres d'art a través dels seus cossos.

Aquest procés es desenvolupa dins del programa de Tallers Lliures del CPD, un espai de pràctica i autonomia creativa on l’alumnat cerca el seu propi llenguatge expressiu. A partir d’unes sessions d’observació sobre les obres d’art del museu, l’alumnat de 5è i 6è de les tres especialitats de dansa (contemporània, clàssica i espanyola) va acceptar el repte de crear coreografies en solos, duets o grups, basant-se de manera lliure en una obra de la col·lecció: el tema, l'emoció, la paleta cromàtica, un detall inesperat, la composició o una figura poden ser el motiu d'inspiració de les seves creacions.

Aquest projecte vol reforçar el paper del MNAC com a museu de referència en el treball amb les comunitats educatives de Catalunya i el rol del CPD com a un centre referent d’ensenyament de les arts escèniques a nivell estatal i europeu.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Oval.

Museu Nacional d'Art de Catalunya - Sala Oval

Dirección:
C Mirador Palau Nacional, 6
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu Nacional d'Art de Catalunya - Sala Oval
Cuándo
De 07/04/2024 a 15/06/2024

Teléfono

Centraleta:
936220360
Información:
936220376
Fax:
936220374

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar