"Grec’24" Festival de Barcelona: ‘Artemis’

Volver

Teatro y música. Un monólogo musical compuesto e interpretado por una sola actriz en escena con música en directo.

Sinopsis

La ciencia ficción es el refugio de Diana para combatir las amenazas del planeta Tierra. Su padre desapareció cuando ella era pequeña, su madre cada vez está más lejos y ella siente un vacío existencial que solo puede llenar con el cine, su gran pasión. Su sueño de convertirse en guionista traspasará los límites de la realidad y descubrirá que mentir —mediante el ingenio, la perspicacia y el humor que la caracterizan— la hará conseguir el amor que tanto necesita.

Una historia divertida, singular y conmovedora sobre la complejidad de las relaciones familiares, sobre la búsqueda de uno mismo para encontrar un lugar en el mundo y sobre asumir la responsabilidad que conlleva entrar en la vida adulta.

Ficha artística

Autoría, dramaturgia y composición: Mireia Morera; Dirección: Pol Sanuy; Intérprete: Mireia Morera.

Espectáculo en catalán.

Duración: 80 minutos.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Condal.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Aquest monòleg musical de creació pròpia va obtenir el premi a la millor lletra de cançó en les primeres jornades del “RIIIING! Els musicals que truquen a la porta” que es va celebrar durant el Grec de l’any passat .

La ciència-ficció és el refugi de la Diana per combatre les amenaces del planeta Terra. El seu pare va desaparèixer quan ella era petita, la seva mare cada cop és més lluny i ella sent un buit existencial que només pot omplir amb el cinema, la seva gran passió. El seu somni de convertir-se en guionista traspassarà els límits de la realitat i descobrirà que mentir —mitjançant l’enginy, la perspicàcia i l’humor que la caracteritzen— la farà aconseguir l’amor que tant necessita.

Una història divertida, singular i commovedora sobre la complexitat de les relacions familiars, sobre la recerca d’un mateix per trobar un lloc en el món i sobre assumir la responsabilitat que comporta entrar a la vida adulta.

L’obra neix de la necessitat artística d’explorar el discurs com a creadora de Mireia Morera, una dramaturga, compositora i intèrpret jove que utilitza estètiques i temàtiques diferents i fa servir disciplines escèniques i plàstiques múltiples, sovint amb humor i sempre projectant una mirada crítica sobre el sistema.


Una producció de la Companyia Gèminis.

Amb el suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona, i l’INAEM (Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música) del Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya.

Amb el finançament de la Unió Europea, Fons Next Generation, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Govern d’Espanya) i Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).


Dramatúrgia i composició: Mireia Morera Intèrpret: Mireia Morera Direcció: Pol Sanuy Assessoria de moviment: Pol Roselló Escenografia: Joana Martí Il·luminació: Ramon Ramiro Monchi So: Marc Urrutia Assessoria de dramatúrgia: Jumon Erra


Producció: Daria Nicolau i Júlia Guimerà Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé Tècnics del teatre: Aleix Arbonès, Víctor Bartolomé Màrqueting i comunicació: Focus Fotografia: Anaïs Loran Aplicacions gràfiques: Santi&Kco  

Teatre Condal

Dirección:
Av Paral.lel, 91
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Condal
Cuándo
De 10/07/2024 a 24/07/2024

Teléfono

Tel.:
934423132
Tel.:
934428584

También puede interesarte...