Espai Familiar i Centre Obert Municipal Les Corts - Sants

Volver

Traductor de google :


L'Espai Familiar és un servei d'orientació familiar pensat per acollir conjuntament l'infant de 0-3 anys i la seva mare/pare o algun adult del seu entorn amb el qual tingui un lligam afectiu.
És un servei educatiu, relacional i de jocs, que estimula el desenvolupament de l'infant a la vegada que ofereix a les seves famílies un lloc acollidor i de diàleg on poder compartir les seves experiències de vida sobre la maternitat i la paternitat. Un espai afavoridor de l'ajuda mútua entre pares i mares. I un servei especialitzat de suport, informació i orientació en la criança i educació dels seus fills i filles coordinat per professionals experts.

El Centre Obert és un servei d'intervenció socioeducativa adreçat a infants i adolescents de 4 a 16 anys i a les seves famílies. Funciona en horari extraescolar. Ofereix atenció i acompanyament a infants i adolescents en el seu procés de desenvolupament integral, mitjançant el treball en xarxa, la realització d'activitats grupals, el reforç escolar i el seguiment individual.

Tots dos serveis ofereixen espais de xerrades sobre temes d'educació amb professionals experts en la matèria, dirigides a famílies amb infants i adolescents del districte.

Titularidad:
Pública

Horarios

Dirección:
C Benavent, 20*22
Distrito:
Les Corts
Barrio:
La Maternitat i Sant Ramon
Código postal:
08028
Población:
Barcelona
Dirección
C Benavent, 20*22

Teléfono

Tel.:
934908514

Si quieres hacer alguna rectificación sobre este equipamiento o entidad...háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Espai Familiar La Casa dels ColorsPg Zona Franca 54*56 (Sants-Montjuïc)
Espai Familiar El Petit DracVia Augusta 327 (Sarrià-Sant Gervasi)
Ludoteca GuitardC Guitard 90 (Les Corts)

Comparte