Escape Room 'Tocata i fuga' *Ajornat*

Volver

Traductor de google :

Acto Aplazado


Benvinguts a l´equip. Perquè estigueu al corrent sabem de primera mà que el document PLÀNOLS ATÒMICS que conté tota la informació necessària per a crear la bomba definitiva, es troba amagat al PALAU DE LA MÚSICA CATALANA i teniu 90 minuts per a trobar-lo. Així com ens ha arribat a nosaltres aquesta informació, també ha arribat a agències rivals.

La vostra missió és superar tots els enigmes que un dels personatges més importants, però poc coneguts, del segle passat va deixar per evitar que els PLÀNOLS ATÒMICS caiguin a mans no desitjades.

Una de les icones més representatives del modernisme català amaga un gran secret. Si vols viure la nova experiència escape room al PALAU DE LA MÚSICA CATALANA, hauràs d´estar molt atent a les nostres xarxes. Les places son limitades.

Missió: TOCATA i FUGA.

L'Agent 046 i el seu equip accediran al Palau de la Música Catalana simulant una visita guiada, els rebrà un agent infiltrat com a guia del Palau que els ajudarà el màxim possible. Un vehicle de suport donarà ajuda externa per tal de vigilar els espies enemics que sabem que també es troben a l´edifici cercant l'informe.

Objectiu: trobar i destruir l'informe.

Temps límit: 90 minuts.

Aquesta missió és confidencial.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.

Palau de la Música Catalana

Dirección:
C Palau de la Música, 2
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Código postal:
08003
Población:
Barcelona
Dónde
Palau de la Música Catalana
Cuándo
Del 14/11/2020 al 13/12/2020.

Teléfono

Tel.:
932957200
Fax:
932957210

Me gusta 20

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte