Degustació 'Maridatge de vins i caves amb xocolata'

Volver

La xocolata i el vi tenen més en comú del que sembla. L’origen i varietat del cacau i del raïm i les diferències en els processos de fermentació i elaboració donen com a resultat dos productes molt complexos. Els aromes, sabors i matisos s’uneixen en un tast diferent que complementa els vins i caves amb DO Penedès amb xocolates bean to bar (de la fava a la rajola) elaborades a l’obrador de la Fundació del Gremi de Pastisseria.

L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller.

Adreçat a adults majors de 18 anys

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu de la Xocolata.

Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata

Dirección:
Carrer del Comerç, 36
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
Cuándo
De 13/10/2024 a 01/12/2024

Teléfono

Tel.:
932687878

También puede interesarte...