Dansa "rojos"

Volver

Traductor de google :

Se celebra al Pati interior d’illa Ermesenda de Carcassona

rojos és una proposta de dansa contemporània resultat de la intersecció entre la recerca de testimonis de la postguerra de la Guerra Civil Espanyola i la recuperació del llegat del moviment dissident de l’època: artistes, dones creadores i persones de diferents orientacions sexuals que varen haver de viure en la clandestinitat i en el silenci. Mitjançant el llenguatge de la dansa, l’espectacle evoca l’imaginari col·lectiu de la postguerra per tal de recuperar la memòria que ens uneix i transmetre-la a les noves generacions.

Descripció de la companyia:

Direcció, concepte i recerca: Miquel Barcelona. Intèrprets i col·laboradors coreogràfics: Miquel Barcelona, Helena Gispert, Martí Güell i Bea Vergés. Composició musical: Oriol Mula. Distribució: Biel Martínez · Producció executiva: Tàndempro. Assessoria conceptual i disseny gràfic: Àurea Estellé Alsina.

Miquel Barcelona compta amb més de 15 anys d’experiència professional en el món de la dansa i les arts escèniques. Ha col·laborat amb directors i coreògrafs com Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, entre d’altres. Actualment està immers en la gira de rojos (en els formats de sala i carrer). Com a companyia destaquen les seves creacions anteriors [kórps] i parrà.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Urgell.
Dirección:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
29/06/2022

Teléfono

Tel.:
934536480

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte