Cursa dels Nassos

Volver

Deportes. Despide el 2019 con el último esprint del año.

Antes de las campanadas de fin de año, tienes una cita con la última prueba deportiva del 2019.

Como es tradicional, la Cursa dels Nassos despide un año lleno de deporte en Barcelona. La carrera tendrá lugar el martes 31 diciembre, a las 17.30 horas. El punto de salida y de llegada estará situado en la calle de la Selva de Mar, donde te esperan 10 kilómetros de recorrido y mucha diversión, con un espectáculo de fuego, un túnel con láseres y leds y muchas sorpresas más.

Traductor de google :

Horarios

Otros

Inscripcions a:
Centre Esportiu Municipal Horta. Inscripcions presencials del 16 al 22 de desembreHorari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 15:00h a 17.30h i de 21:00 a 22:30h / dimarts, dimecres i divendres de 10:00h a 13:00h.
Organitzat per:
Institut Barcelona Esports.
Informa:
Servei d'Informació Esportiva - Institut Barcelona Esports.


La Cursa dels Nassos es disputarà el 31 de desembre i continuarà amb el tradicional recorregut de 10 quilòmetres. La prova forma part de les curses de la Challenge 10K, i la Lliga Championchip, i està organitzada per l'Ajuntament de Barcelona amb la direcció executiva de la Sansi i el patrocini de marques consolidades, com ara Ibercaja, Joma o Romakuruma.

Al llarg de les setmanes prèvies, es programaran fins a 24 entrenaments. Els inscrits, també podran seguir al web els diferents plans d'entrenament per nivells, que s'han dissenyat específicament.


Recorregut
Sortida: c. Selva de Mar / pl. Ramon Calsina – pg. Garcia Fària – pg. Calvell – c. Llacuna – c. Salvador Espriu – pl. Voluntaris – c. Dr. Aiguader – pl. Pau Vila – pla de Palau – av. Marquès de l´Argentera – pg. Picasso (gir de 180 graus a l´altura del c. Fusina) – pg. Circumval·lació – av. Icària – c. Marina – c. Pallars – c. d´Àlaba – c. Sancho de Ávila – c. Badajoz – c. Bolívia – c. Ciutat de Granada – av. Diagonal

Arribada: c. Selva de Mar / pl. Ramon Calsina.

La inscripció es tancarà quan s'assoleixin els 14.000 inscrits.

Fira del Corredor: recollida de dorsal, xip i samarreta
Complex esportiu municipal de la Mar Bella ( Av. Litoral 86-96 08005 Barcelona)
Diumenge 29 de desembre, 14.00h a 19.00h
Dilluns 30 de desembre, de 11.00h a 20.00h
Dimarts 31 de desembre, de 11.00h a 15.00h (torn matí) (fora d'aquest horari no s'entregarà cap dorsal)

Important: per recollir el dorsal, el xip i la samarreta, cal presentar el comprovant corresponent de la inscripció feta (tant si ha estat presencial com per internet) i el DNI o passaport. En cas que es reculli en nom d´altres persones, cal presentar, també, el comprovant de la inscripció i una fotocòpia del DNI o passaport d´aquestes persones.

Obsequis per a totes les persones inscrites: Samarreta de màniga llarga, model home i dona.

Campanya de reciclatge del xip blanc
"El teu gest val per dos": gest mediambiental, gest solidari.

Els xips blancs s'han de tornar a l´arribada ja que són de lloguer. Si finalment no es participa a la cursa, el xip blanc continua tenint els mateixos valors: no el llenceu, feu-lo arribar personalment o per correu a Club la Sansi C/ Sant Buenaventura, 35 1er 1ª Lloret de Mar (Girona) 17310

Recollida de roba i calçat esportiu a la fira del corredor amb esport solidari internacional - ESI
Esport Solidari Internacional (ESI) és una fundació esportiva sense ànim de lucre que va néixer amb la voluntat d´ajudar infants i joves que viuen en situació de pobresa i exclusió social.

"Humanitzem l´esport i ajudem els nens i joves sense futur" és un dels lemes principals de l´entitat, que parteix de la idea que la pràctica esportiva és una eina universal a través de la qual els infants i joves aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials, a conèixer les pròpies limitacions i potencialitats i a esforçar-se per un objectiu comú.

D´aquesta manera, l´associació vol ajudar infants i joves a millorar la seva qualitat de vida i la seva formació educativa mitjançant l´esport.

A la Fira del Corredor, l´ESI disposarà d´un espai per recollir material esportiu de segona mà, com ara roba, calçat o pilotes de tot tipus, per fer-lo arribar als seus destinataris.

Diumenge 29 de desembre, 14.00h a 19.00h
Dilluns 30 de desembre, de 11.00h a 20.00h
Dimarts 31 de desembre, de 11.00h a 15.00h (torn matí)
Afectacions transports:
Horari de l'afectació: de 13.00 a 20.00 h, aproximadament.

Sortida del Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina

Dirección:
Pg Taulat, 277
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Código postal:
08019
Población:
Barcelona
Dónde
Sortida del Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina
Cuándo
31/12/2019

Me gusta 366

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Comparte