Curs online 'Protocol d'atenció al turista xinès en l'era post-COVID19'

Volver

Traductor de google :

Curs NO presencial.


El ràpid creixement del turisme xinès per als països europeus s'ha vist frenat en sec a causa de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, que ha afectat en particular per aquells amb economies en què el sector turístic juga un paper fonamental. No obstant això, cal dur a terme un procés d'adaptació de l'oferta, la promoció, els serveis, l'atenció i les mesures de seguretat, per garantir la recuperació de la mateixa i un bon aprofitament de les oportunitats que ofereix.


Amb aquest objectiu Casa Àsia organitza el curs online de formació 'Protocol d'atenció al turista xinès en l'era post-COVID19', dirigit a el sector hoteler i de la restauració, touroperadors, representants de línies aèries, persones i entitats responsables de promoció del sector turístic i cultural del sector privat, i a tots aquells actors econòmics interessats a la Xina com a mercat emissor de turistes.


El programa es divideix en cinc sessions de 2 hores que s'articulen en tres parts diferenciades. Una primera en què s'avaluen tots els aspectes bàsics del turisme xinès (procedències, perfils, interessos, tendències, turisme 4.0 ...). Una segona part dedicada a l'adaptació del protocol d'atenció del turista xinès a la nova realitat derivada de la situació sanitària. Una tercera part dedicada als estudis de casos pràctics com el turisme d'alt standing d'origen xinès.

Professorat:

Larry Tse, fundador i COO de Asiasolution

Yuan Gao, professora de l'EOI i consultora especialitzada en el mercat xinès.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Casa Àsia.
Inscripcions a:
Casa Àsia. Inscripcions online.

Casa Àsia

Dirección:
C Bolívia, 56
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Código postal:
08018
Población:
Barcelona
Dónde
Casa Àsia
Cuándo
Del 06/11/2020 al 04/12/2020.

Teléfono

Tel.:
933680836
Fax:
933680333

Web

Web cita previa:
www.casaasia.cat

Me gusta 11

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte