Convocatòria artística de la 5a Edició del "PENJ'ART 2020"

Volver

Traductor de google :


La iniciativa vol incentivar el veïnat a donar a conèixer el barri amb una nova mirada a través de l'art, en aquesta ocasió mitjançant intervencions artístiques en arts plàstiques, ja sigui pintura, fotografia, dibuix, il·lustració o altres tècniques mixtes.

Bases per participar-hi:

Podran prendre-hi part els veïns i veïnes majors de 18 anys que visquin o tinguin relació amb el barri de Vilapicina i la Torre Llobeta i el seu entorn o el del districte

Les disciplines artístiques incloses en aquesta mostra són: pintura, dibuix, il·lustració, collage, tècniques mixtes i fotografia

Cada artista podrà participar-hi amb dues obres com a màxim, però en funció de les necessitats de la mostra, l'organització es reserva el dret d'exposar-ne només una. La mida màxima de les obres serà de 80 x 60 amb marc inclòs. Cal que les obres portin el seu propi marc o suport necessari.

La proposta s'ha d'enviar per correu electrònic a artistespenjats@gmail.com tot especificant PENJ´ART 2020 ITINERARI ARTÍSTIC, i incloent-hi les dades personals de l´autor o autora (nom i cognoms, telèfon de contacte i e-mail), i les de l'obra presentada (títol, petita descripció i fotografia de l'obra, i el suport per exposar).

L'organització es posarà en contacte amb els i les artistes seleccionades per dur a terme el muntatge de l'exposició.

L'organització es reserva el dret de decidir i/o canviar els espais on exposarà cada artista.

La selecció de treballs es comunicarà el 18 de setembre de 2020, i la mostra dels escollits tindrà lloc del 5 al 25 d'octubre de 2020, al Casal Municipal de Gent Gran, al Centre Cívic i a la Biblioteca.

les dates com les condicions de la mostra poden variar en funció de la situació d'excepcionalitat ocasionada per la covid-19, i estaran per tant subjectes a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte.

Enviament de les propostes per correu electrònic

Dirección:
C Santa Fe, 2
Distrito:
Nou Barris
Barrio:
Vilapicina i la Torre Llobeta
Código postal:
08031
Población:
Barcelona
Dónde
Enviament de les propostes per correu electrònic
Cuándo
Del 02/06/2020 al 15/09/2020.

Me gusta 21

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte