Acte de celebració del dia Internacional de la Dansa "Guie 'biaani", de Valeria Vázquez Bufonades d'Ame, Moviment Expressió

Volver

Traductor de google :

GUIE ́BIAANI ́ “FLOR DE LUZ”, és una paraula derivada de la llengua zapoteca, originària de Mèxic. Es tracta d’una peça de dansa vivencial des de la seva construcció i procés creatiu pretén fer una crítica social i visibilitzar la situació de les dones en la societat.

GUIE’BIAANI, neix des de les vísceres i vivències genuïnes de cadascuna de les intèrprets. La finalitat és reflectir, en el cos comú, situacions quotidianes que el sistema heteronormatiu i patriarcal va definint i fer un procés de sanejament des del fet col·lectiu.

Creació: LAVAL Creación Escénica, Valeria Vázquez // Acompanyament artístic: Laura Vilar // Interpretació // Esther Martí, Clara Torres, Kata Balogh, Marta Daniel, Lucia Carrano, Clio Van Kerm, Carolina Barbiel i Carmela Queirolo // Música original: Felipe Bellora // Amb el suport: FONCA (Fons Nacional de la Cultura i les Arts, Mèxic i CC.Barceloneta.

Durada: 20 minuts aprox

BUFONADES

Bufó és tota aquella persona que fa riure amb el seu enginy, amb les seves gràcies o amb les seves desgràcies. Històricament, els bufons han estat homes o dones que se senten a gust com a personatges duals entre l’ambigüitat i la crueltat. Moltes vegades sembla un mortal més. Bufonades és un espectacle de dansa, música i teatre.

AME Movim

Creació: Emilio Bravo // Interpretació: Emilio Bravo, Gloria Navarro, Maya Villacampa, Mireia Reixach, Toni Valdivia i Victoria Martínez //Amb el suport de l’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu.

Durada: 35 minuts aprox

Horarios

Otros

Inscripciones en:
Centre Cívic Barceloneta.

Plaça Hilari Salvadó

Dirección:
Plaça d'Hilari Salvadó,
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Plaça Hilari Salvadó
Cuándo
29/04/2021

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte