Exposició "Experimentació artística i renovació vital" de l’artista Yang Shun

Volver

Un viatge de trenta anys des de l’hiperrealisme fins a l’expressió metafísica de la pintura abstracta, fusionat amb tècniques tradicionals xineses i conceptes contemporanis.Establerta a Barcelona des de 2006, Yang Shun es va graduar a Belles Arts el 1998 per la Universitat de Guangzhou, la seva ciutat natal. Actualment és considerada una de les poques artistes joves xineses en actiu amb repercussió a l’escenari europeu. Entre els seus reconeixements destaca el Premi al Jove Artista CAIXA D’ART que va rebre el 2009, i ha participat en diverses exposicions individuals a Europa i la Xina; com la gestionada per la galeria CIS-ART de Barcelona (2012) o les celebrades en la Eastlink Gallery de Shangai (2011).

«El temps lineal no té sentit per a la vida, tota l’experiència podria ser digerida en la memòria, convertida en llum i enderrocs, podria ser editada, barrejada i aparellada lliurement en la ment, i després podria ser solidificada en la imatge de dues dimensions, per a ser re experimentada.» Així descriu l’artista el germen de “Nonlinear experience”, una exposició que aprofundeix en la relació de l’ésser humà amb el temps.

L’estil hiperrealista dels primers treballs de Yang Shun ha derivat en els últims anys cap a obres que eludeixen el detall per a reflectir les sensacions del que veiem. El pas de la imatge realista a l’evocació es manifesta en el joc de llums i posicions dels seus quadres.

Horarios

Biblioteca Pública Arús

Dirección:
Passeig de Sant Joan, 26
Distrito:
Eixample
Barrio:
el Fort Pienc
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Biblioteca Pública Arús
Cuándo
De 21/03/2024 a 26/04/2024

Teléfono

Tel.:
932565950

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar