Concurs del cartell de la Festa Major de Les Corts 2022

Volver

Traductor de google :

Com cada any, des del Districte s’organitza un concurs per triar el cartell de l’edició d’enguany. Un concurs obert a tothom en règim de pública concurrència per a la selecció d’un cartell de la Festa Major del districte que reflecteixi la diversitat i l’esperit de la festa: oberta, participativa, cívica, etc.

El termini de presentació és de 15 dies hàbils des l’endemà de la publicació al BOPB, en concret, del 8 al 29 de juny (ambdós inclosos). Qualsevol proposta presentada fora d’aquest termini, no serà admesa.

La finalitat d’aquest concurs és possibilitar la màxima participació, fomentar la participació de professionals i artistes novells, així com la de persones o col·lectius amb inquietuds creatives i amb sensibilitats diverses. El concurs també vol incentivar el treball de col·laboració en el si de les entitats o associacions, i a promoure diferents valors positius de la festa, com la solidaritat, la convivència, la no discriminació, etc.

El concurs té unes bases específiques i unes generals per a tothom que es presenti. A més, com cada any, el cartell guanyador no només representarà la Festa Major, ja que el seu autor o autora rebrà un premi de 1.000 €.

El concurs es regeix per les següents bases específiques, entre les que destaquen:

  • Lloc i horari de presentació: Cal emplenar i presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, seguint les instruccions indicades en aquest portal de tràmits, d’acord amb el que estableix l’art .14 LPAC; o bé, presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte de les Corts (OAC), situada al núm. 18 de la plaça Comas, amb horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres laborables de 9.30 a 13.30 h; o a qualsevol punt de registre de l’Ajuntament de Barcelona que estigui obert. Tenint present que per a la presentació presencial, cal demanar cita prèvia a les OACs.
  • Les persones participants hauran de presentar la seva sol·licitud on s’indicarà que és per
  • concórrer al “Concurs per la selecció del cartell de la Festa Major del Districte de les Corts de l’any 2022”. La sol·licitud ha d’anar signada per la/el representant legal de la persona física o jurídica o per la persona acreditada a tal efecte en la sol·licitud i ha de contenir el nom i cognoms de l’autoria de l’obra que es presenta al concurs i les dades de contacte de l’autor/autora de l’obra: adreça, telèfon i adreça electrònica.
  • Cada participant només podrà presentar una única proposta. El cartell ha de ser un disseny original i inèdit, sobre un tema de lliure elecció del participant. No obstant, es valorarà que la creació artística inclogui algun motiu o imatge al·lusiu als barris del districte de les Corts, a la seva història o a la seva actualitat; i també que es difonguin valors de solidaritat, integració, convivència i cohesió veïnal. El cartell serà de de mida 21 cm d’ample x 42 cm d’alt. Els dissenys es poden realitzar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. No s’admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.
  • ** Rectificació: Cal que inclogui les frases: “Festa Major de les Corts 2022 del 30 de setembre al 12 d’octubre” i “Omplim les Corts de colors”.
  • Pel que fa a la seva presentació: Les obres s’han de presentar en suport digital en format pdf, l’arxiu del qual portarà el nom d’un pseudònim de l’autor/a. Un cop revisada la documentació presentada, es demanarà l’arxiu digital en format photoshop, illustrator o indesign amb els elements que configuren l’obra (tipografies, imatges…), el qual s’haurà de presentar al correu electrònic que s’indiqui en el requeriment. Les imatges i/o il·lustracions que puguin composar l’original han de ser vectoritzades o han de de tenir una resolució de com a mínim 300 dpi a mida real

Consulta les bases específiques. 

Horarios

Oficina d'Atenció Ciutadana del Districte de les Corts

Dirección:
Plaça de Comas, 18
Distrito:
Les Corts
Barrio:
les Corts
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Oficina d'Atenció Ciutadana del Districte de les Corts
Cuándo
De 08/06/2022 a 29/06/2022

Teléfono

Tel.:
010

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte