Concert 'Orquestra Guitarres Barcelona' *Suspès*

Volver

Traductor de google :

Acto Suspendido


ntèrprets convidats:

Mezzosoprano Salina Alexandrova
Clavicembal Olga Kobékina
Violí David Fonseca
Ball artístic Felix Patrón & Lali Rodríguez

Orquestra de Guitarres de Barcelona:

Director musical SERGI VICENTE
Concertino ROGER MARTÍ
Guitarres soprano MIRIAM FRANCH – ARI TORRES – JUAN RUANO - Mª CARMEN MARTÍN – LAURA NÚÑEZ
Guitarres CRISTINA JAIME – ASUNCIÓN SABATER - ANNA PALLÉ - JONNY GARCIA - CONCHI RODRIGUEZ - LAURA MARIN - REY SALDARRIAGA - ANGEL AGULLO - MICHAEL FIDALGO - ANNA BUENO - ESTEVE BOSCH - CRISTINA FUERTES - ERIC KOSCINA – JORGE MOLINA – DANI JIMENEZ
Guitarres baix JESUS DURAN – ESTHER ZURRIAGA – EDUARDO HERNANDEZ - DANI PUIG – JAVIER VELEZ – GERARD MEJÍAS

Fa quasi 30 anys, el seu fundador i director Sergi Vicente va iniciar una experiència pedagògica que, amb el temps, es va convertir en un gran projecte professional, essent pioner en el seu gènere i consolidant-se com a referència per a totes les orquestres de guitarres posteriors. Aquesta original formació orquestral, producte d´un constant treball d´investigació, adaptació i interpretació, ha realitzat més de 700 actuacions, tot interpretant un ampli repertori que inclou obres de compositors provinents de tots els períodes de la historia de la música.

Durant aquests anys, han format part de l´Orquestra més de 150 guitarristes de numeroses nacionalitats. Alguns han desenvolupat una brillant carrera de solistes i uns quants han sigut seleccionats per formar part de la European Guitar and Mandolin Youth Orchestra juntament amb altres músics de tots els països europeus. A més, l´Orquestra ha sigut sempre acompanyada per prestigiosos solistes (O. Kobékina, clavicèmbal, A. Voronkova, violí, O. Ponce, dansa, etc.), els quals ajuden a confeccionar un gran concert i espectacle, a l´alçada del meravellós marc arquitectònic i artístic on es representa. També han col·laborat com a solistes molts instrumentistes de destacat prestigi internacional.

A més de tocar a les més prestigioses sales i participar en els més rellevants festivals d´Espanya, l´Orquestra ha mantingut sempre un reconeixment i una intensa activitat internacional: a l´any 2000 va participar al Festival Internacional de Guitarra de la Habana, el 2003 va realizar una gira per diverses ciutats de Rússia, i el 2009 i el 2011 va culminar amb gran èxit dues gires als Estats Units. També són destacables les seves actuacions a Roma, París i Viena i les seves participacions al Festival de Música del Mediterrani els anys 2008, 2011, 2013, 2014 i 2018.

Amb motiu del seu 15è aniversari va ser editat un CD i DVD amb gran acollida comercial, i el 2009 el Mestre Leo Brouwer va dirigir personalment l´Orquestra a l´Auditori de Barcelona. Va ser gravat en directe per TV3, i la difusió d´aquest material audiovisual suposa un referent reconegut internacionalment per totes les formacions de guitarres del món.

Per a aquest cicle de concerts el Palau de la Música Catalana interpreta diferents programes:

Música Espanyola (G. Sanz, I. Albéniz, E. Granados, L. Boccherini, etc.)
Música Barroca (A. Vivaldi, J. S. Bach, F. Häendel, etc.)

Horarios

Otros

Es venen les entrades a:
Taquilles - Palau de la Música Catalana.
Se celebra a:
Palau de la Música Catalana.

Palau de la Música Catalana

Dirección:
C Palau de la Música, 2
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Código postal:
08003
Población:
Barcelona
Dónde
Palau de la Música Catalana
Cuándo
Del 15/01/2020 al 25/07/2020.

Teléfono

Tel.:
932957200
Fax:
932957210

Web

Web venta de entradas:
www.palaumusica.cat

Me gusta 64

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte