Concert "Manolo Garcia"

Volver

Entrades exhaurides pel concert del dia 18 de maig

Amb una vibrant escenografia i una de les veus més icòniques del panorama musical, aquesta cita serà una experiència imprescindible en què Manolo García interpretarà en directe les cançons del seu darrer treball d'estudi que està compost per un doble àlbum i que inclou els títols Mi Vida a Mart i Desatinos Desplumados, i que han polvoritzat tots els rècords de venda.

Transports públics

Amb motiu del concert de Manolo García que tindrà lloc al Palau Sant Jordi dissabte, 18 de maig (21 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei d’autobús llançadora per a la pujada, que farà el recorregut entre la plaça d’Espanya i el Palau Sant Jordi i circularà de les 18.30 h a les 21 hores. També posarà en funcionament un servei llançadora de bus de baixada quan finalitzi el concert (a partir de les 23.30 hores aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya.

En aquests serveis de bus llançadora seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i els vehicles, tots ells articulats, portaran l'indicador de línia “Pl. Espanya – Palau St. Jordi”. 

Recordem que dissabte el metro funciona ininterrompudament durant tota la nit.  

Per a més informació es pot consultar la secció avisos de servei del web de TMB.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Palau Sant Jordi.

Palau Sant Jordi

Dirección:
Pg Olímpic, 5*7
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Palau Sant Jordi
Cuándo
De 18/05/2024 a 30/11/2024

Teléfono

Centraleta:
934262089
Fax:
934264488

También puede interesarte...