Concert "Kase.O Jazz Magnetism"

Volver

Traductor de google :

El Palau de Sant Jordi, Barcelona, ​​acollirà el final de gira del desè aniversari Kase.O Jazz Magnetism el dissabte 12 de novembre del 2022.

Kase.O és el raper per excel·lència de parla hispana, avalat pel públic i la crítica especialitzada.

Tres àlbums amb els seus companys de Violadores del Verso, a més de diversos maxis i dos discos en directe ho acrediten.

El 2008 va començar a fer alguns concerts amb banda, Jazz Magnetism, formada per músics de Barcelona, ​​Colòmbia, Galícia o Madrid. Els seus xous eren, gairebé sense anunciar, en petits clubs que al principi tenien forma de jam i que amb el temps i l'acceptació del públic s'acabaria materialitzant en un àlbum complet que es va publicar el desembre de 2011, Kase.O Jazz Magnetism.

El 2015, un Maxi titulat Previo i la posada de llarg del tema Repartiendo Arte, un tema on va donar sortida a les seves noves inquietuds tant musicals com a líriques.

Al setembre de 2016 es va publicar El Círculo, un viatge al voltant de la vida i experiències del seu protagonista, i que va batre tots els rècords de vendes en el gènere i aconseguint una assistència a la seva gira de més de 500.000 espectadors a nivell nacional i internacional.

Un cop finalitzada la gira, el 2019 es va culminar amb la publicació de DINTRE DEL CERCLE.

I ja el 2020, Divertimentos és la nova sèrie de cançons que compondran el proper disc de Kase.O. Són concebudes com a experiències de creació conjunta amb diversos productors i crews de l'escena, la finalitat dels quals és compartir i gaudir dels diferents processos.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Palau Sant Jordi.

Palau Sant Jordi

Dirección:
Pg Olímpic, 5*7
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Palau Sant Jordi
Cuándo
12/11/2022

Teléfono

Centraleta:
934262089
Fax:
934264488

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte