Concert “Circular”, de Sílvia Pérez Cruz

Volver

Entrades exhaurides

Una veu tan bella com lliure i que ha estat en moltes ocasions al festival repassa una vida de complicitats artístiques a l’escenari del Teatre Grec, però també esdevé el centre d’un univers musical que aquest mes s’estén per altres sales de la ciutat.

Sola, amb altres músics com el contrabaixista Javier Colina i amb mites de la música del segle XX com Toquinho, però també amb pianistes de jazz en el millor moment (Marco Mezquida) o amb els músics i productors més moderns com Raül Refree... A Sílvia Pérez Cruz l’hem vist fins a vuit cops al Grec Festival de Barcelona des de l’any 2008 al 2023 i en la majoria d’ocasions el seu talent ha estat acompanyat d’altres grans artistes, com va fer l’any passat, quan ja va pujar a l’escenari del Teatre Grec amb Liliana Herrero i Maria Gadú. El 2023 passat, va editar un disc, Toda la vida, un día, en el qual els cicles de la vida s’enllacen de manera circular. Moltes cançons van néixer en la solitud de la pandèmia, però han acabat enregistrades en companyia de prop de noranta “solituds” més: les dels músics i músiques que han intervingut en el treball. Sílvia Pérez Cruz el presenta ara en una gira en la qual, a cada parada reprèn la complicitat artística amb algun dels músics amics que té repartits pel món i que l’acompanyen. A Barcelona hi haurà una versió especial i única amb un munt de primeríssimes veus, on el cor inclourà Salvador Sobral, Rita Payés, Nico Roig, Carme Canela, Judit Neddermann, Juan Quintero, Carles Dénia o Celeste Alías, entre altres. La llista d’artistes especialment convidats que actuaran amb Sílvia Pérez Cruz al Teatre Grec i que serà diferent en cadascun dels dies d'actuació, inclou la cantant i compositora mexicana Natalia Lafourcade, la bailaora Rocío Molina Damien Rice, Carmen Linares o un geni veterà com el guitarrista flamenc Pepe Habichuela, entre altres.

Tots aquests músics que aporten les seves veus a un cor de luxe o que acompanyen l’artista en escena formen part del seu món artístic, igual que molts creadors i creadores d’arts diverses que han estat en contacte amb ella des d’altres territoris. Així, alguns d’aquests artistes, des del ballarí Andrés Corchero fins a Carlos Marquerie i altres noms més joves i menys coneguts (per ara) tenen concerts o espectacles propis en la programació del festival i porten a les sales de la ciutat, sota el nom de Circular, l’univers de Sílvia Pérez Cruz com a artista especialment associada al Grec 2024. Consulteu el programa complet, que paga la pena.

Una coproducció del Pez Cruz i el Grec 2024 Festival de Barcelona.

Interpretació musical: 

Sílvia Pérez Cruz i artistes convidats

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Grec.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Teatre Grec

Dirección:
Pg Santa Madrona, 36
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Grec
Cuándo
De 26/06/2024 a 28/06/2024

Teléfono

Información:
933161000

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar