Barcelona Districte Cultural

Volver

Artes escénicas. Más de doscientos espectáculos gratuitos de circo, teatro, danza, música y cine infantil.

Este otoño, la decimocuarta edición del Barcelona Districte Cultural llenará la ciudad de artes escénicas con espectáculos consagrados y emergentes de teatro, circo, danza, música y cine familiar.

Son un total de 228 espectáculos gratuitos en varios escenarios repartidos por toda la ciudad y, como novedad, se incorporan la Sala Milaway del Instituto Milà i Fontanals y el Centro Cívico Bon Pastor de Sant Andreu.

En ocasiones, los espectáculos irán acompañados de coloquios, charlas, presentaciones o actividades complementarias, con el objetivo de hacernos partícipes de la cultura de la ciudad.

Programación y reserva de entradas.

El 6 d'octubre comença un nou circuit del Barcelona Districte Cultural. Celebrem l’edició número 14 amb 228 espectacles gratuïts, no t'ho pots perdre!

Per a aquesta 14a edició que s’allarga fins al 28 de desembre,  Barcelona Districte Cultural compta amb  37 propostes culturals diferents que inclouen espectacles de circ, teatre, dansa, música i cinema infantil. En total 228 funcions, amb passis especials per a les escoles i els instituts dels diferents barris. A més, en ocasions les funcions vindran acompanyades de col·loquis, xerrades, presentacions o activitats complementàries organitzades en paral·lel que us anirem informant en aquesta web.

Dos nous espais més a la tardor

La 14a edició, que comença aquest 6 d’octubre, suma dues sales més – i ja són 36 – als escenaris dels Centres Cívics i de les sales de centres educatius que programen el Barcelona Districte Cultural. Es tracta de la Sala Milaway de l'Institut Milà i Fontanals, a Ciutat Vella, i del Centre Cívic Bon Pastor.

Teatre, dansa, música i circ

Un total de 13 propostes conformen l’oferta teatral. Obres com l’adaptació del clàssic de Santiago Rusiñol,  El bon policia, amb Ricard Farré i Arnau Puig; o  Faking Audition, denuncia dels abusos de poder i la manipulació en càstings i processos de selecció, que presenta el Col·lectiu #H2O. Entre d'altres, comptem amb la parella formada per l’Oriol Genís i la Mont Plans a Cadires, ella premiada amb el prestigiós  Margarida Xirgu a la  millor interpretació de la temporada teatral a Barcelona; també comptem amb l’actriu Mariona Esplugues, premi actriu revelació Barcelona Teatre d'enguany amb  Boja, una obra que parla de salut mental amb humor i en primera persona i que podeu veure al circuit.

Vuit propostes de dansa ens parlaran de la crisi d'una relació  ( A Skin Poem for a Cosy House, de Los Escultores del Aire); ens faran ballar a ritme de la rumba catalana  ( El Rumbòdrom, de la Cia. Jose Manuel Álvarez) o experimentar l'hipnotisme d'un moviment perfecte  ( (ÍOR) + CONTINUUM, de Marc Fernández & Julio León), entre d'altres espectacles.

L'oferta musical del BDC és paritària en gènere i amb estils musicals ben diferents. Entre les set propostes comptarem amb els directes de  Delickites (jazz i ritmes jamaicans), Los Aurora (flamenc fusió i rock experimental),  Ölivia Musyk (cançó d'autor i electrònica experimental) o  Suzanna (soul, reggae i dancehall).

Programem sis propostes ben diferents de circ per a totes les edats: des d’un espectacle de roda Cyr que visibilitza les identitats dissidents i el transfeminisme ( Circografía de una travesti, de la Cia. Victoria Sickness) fins l’humor de propostes com  Solo, de la Cia. Roi Borrallas o  Insomni, de Dudu Arnalot.

Espectacles i cinema en família

A Barcelona Districte Cultural també volem apropar el teatre i els espectacles al públic més jove. Ho fem amb una oferta familiar que inclou el circ i l’humor de companyies com Rauxa ( La Crisi de la Imaginació), la dansa o propostes teatrals com les de Samfaina de Colors ( Sense lluna), Estefanía de Paz Asín ( La reina del Arga), Festuc Teatre ( Bunji, la petita coala) o Pea Green Boat ( Gnoma).

Un any més el Petit Cineclub del BDC oferirà tres sessions que ensenyaran als més petits sobre temes com l’acceptació, la diversitat, el compromís o l’educació. L'aposta pel cinema de qualitat per als nens i nenes de la ciutat seguirà comptant amb les presentacions lúdiques i didàctiques del Billy i la Milly Oncle.


Programa

Diferents equipaments culturals de Barcelona

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents equipaments culturals de Barcelona
Cuándo
De 06/09/2023 a 28/12/2023

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar