Pantalla Barcelona

Volver

Cine. El ciclo acerca a los barrios el mejor cine creado y producido en Barcelona y Cataluña.

Cuatro documentales y cinco filmes de ficción serán el eje vertebrador de la novena edición del ciclo cinematográfico Pantalla Barcelona, en el que participarán once equipamientos de la Red de Centros Cívicos de Barcelona.

Los largometrajes, que se proyectarán hasta el mes de marzo del 2023, tienen como punto común que ponen el foco en la ciudad con una mirada crítica y social. Algunas de estas películas ya no están disponibles en el circuito de cines de Barcelona y es, por lo tanto, una oportunidad única para volver a ver estos filmes en pantalla grande.

Puedes consultar el calendario de proyecciones o bien descargar el programa.

Además de las proyecciones, Pantalla Barcelona propone un programa de actividades complementarias formado por conversaciones con profesionales del cine y talleres abiertos y gratuitos.

Las entradas se podrán reservar en la web de cada centro cívico.

Traductor de google :

Del 27 d’octubre de 2022 al 28 de març de 2023, onze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona participen en la novena edició del cicle cinematogràfic Pantalla Barcelona, una edició que recupera el funcionament habitual prepandèmic.

La cartellera d’aquesta tardor, que es podrà veure durant cinc mesos, s’ha elaborat en col·laboració amb els centres participants i posa el focus en la ciutat, amb una mirada crítica i social. El cicle, que continua fent arribar als barris el millor cinema creat i produït a Barcelona i Catalunya, programa un seguit de pel·lícules que, en alguns casos, ja no estan disponibles al circuit de cinemes de Barcelona. És, per tant, una oportunitat única per tornar a veure aquests films en pantalla gran.

El Pantalla Barcelona amplia la reflexió més enllà de les projeccions i proposa un programa d’activitats complementàries format per converses amb professionals del cinema i tallers oberts a tota la ciutadania.

La cartellera d’aquesta tardor inclou nou films centrats en la vida a Barcelona i la seva gent, tot i que també ens trasllada a altres latituds per tractar temes universals, propis de les societats urbanes contemporànies.

Reflexionarem sobre la ciutat a través de quatre documentals: Cantando en las azoteas (Enric Ribes, Espanya, 2022), City for sale (Laura Álvarez, Espanya, 2018), Robin bank (Anna Giralt, Espanya, 2022) i Waiting for Barcelona (Juho-Pekka Tanskanen, Espanya, 2018), així com des de cinc films de ficció: El inconveniente (Bernabé Rico, Espanya, 2020), Ema (Pablo Larraín, Xile, 2019), Frederica Montseny, la dona que parla (Laura Mañá, Espanya, 2021), Las leyes de la frontera (Daniel Monzón, Espanya, 2021) i Los miserables (Ladj ly, França, 2019). En aquesta novena edició, onze equipaments de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona projectaran les noves pel·lícules del cicle. Són els mateixos on s’han pogut veure les últimes edicions: CC Ateneu Fort Pienc (l’Eixample), CC Can Basté (Nou Barris), CC Can Clariana Cultural (Sant Andreu), CC Casa Groga (Horta - Guinardó), CC La Sagrera - La Barraca (Sant Andreu), CC La Sedeta (Gràcia), CC Pati Llimona (Ciutat Vella), CC Trias i Peitx (les Corts), CC Vil·la Florida (Sarrià - Sant Gervasi), CC Zona Nord (Nou Barris) i l’ Auditori de Sant Martí (Sant Martí).

Teniu el Pantalla Barcelona ben a prop de casa! Les seixanta-una projeccions es complementaran amb un seguit de col·loquis i tallers, oberts i gratuïts, que ajudaran a aprofundir en els temes plantejats a través de les pel·lícules.

Les converses també seran una porta d’entrada al món del cinema sota el guiatge dels professionals que s’hi dediquen, mentre que els monogràfics serviran per posar en pràctica diversos àmbits de la creació audiovisual, com l’animació, la realització, el maquillatge i la crítica cinematogràfica.

Les entrades continuen sent gratuïtes i es poden reservar a través del web de cada centre cívic.

Consulteu el programa complet

Diferents centres cívics de Barcelona

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents centres cívics de Barcelona
Cuándo
De 27/10/2022 a 28/03/2023

Teléfono

Tel.:
932660043

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar