Cicle de música online "Beethoven 9 x 9", amb Eva Sandoval

Volver

Traductor de google :

Activitat NO presencial.

Aquest 2020 se celebra el 250è aniversari del seu naixement i ens acostem a la figura del compositor alemany. Al llarg dels nou capítols del cicle, coneixerem els aspectes del seu caràcter, de la relació amb l'època que li va tocar viure i de la seva manera de compondre que defineixen la genialitat d'aquesta figura cabdal de la cultura occidental.

Amb la finalitat de construir un retrat psicològic i emocional fidel a la personalitat de l'autor, en cada dels capítols relacionem el creador alemany amb alguns dels punts clau de la seva trajectòria vital i professional. El destí, la passió, la natura o la malaltia són itineraris que transitem fins a desembocar en l'audició de nou de les extraordinàries joies musicals que Beethoven va escriure en gèneres com ara la simfonia, la sonata, el quartet o el concert.

A càrrec d'Eva Sandoval, informadora de Radio Clásica i divulgadora musical.

Programa:

- Beethoven i el destíA "Beethoven i el destí" parlem de les veritats i les llegendes sobre el conegut com a "motiu del destí" de la Simfonia n. 5 i la influència que va tenir en la cultura occidental.

- Beethoven al pianoA "Beethoven al piano" parlem del que va ser l'instrument de capçalera de Beethoven. El compositor alemany va mostrar un interès constant pel piano durant tota la seva vida, ja que li va servir com a laboratori d'experimentació.

- Beethoven: un home avançat al seu tempsBeethoven va ser un home avançat al seu temps. La seva voluntat d'innovació i els seus avenços musicals i estètics van revolucionar el llenguatge musical de l'època.

Dirección:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 6*8
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
la Font de la Guatlla
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 24/10/2020 a 30/06/2021

Teléfono

Información:
934768600
Información:
902223040
Fax:
934768635

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte