Centre de Formació del Laberint

Volver

Traductor de google :


El Centre de Formació del Laberint imparteix cursos sobre jardineria i paisatge des de 1993 a aficionats, tècnics i, en general, a totes aquelles persones que n´estiguin interessades.
Per tal de donar resposta a les necessitats formatives dels diferents sectors; professionals, tècnics, aficionats i públic familiar, aquest centre dissenya programes i metodologies adaptats a cada nivell de coneixements, incorporant-hi avenços tècnics i ambientals.

L´oferta està dividida en cursos de llarga durada i monogràfics per a aficionats, tècnics i els tallers de jardineria de petit format "Fes de casa teva un jardí" dirigits al públic familiar. El programa de tècnics i aficionats es duu a terme en els jardins del Laberint d´Horta, un dels espais verds emblemàtics de la nostra ciutat, i en el Viver de Tres Pins, on hi ha la maquinària i el material necessari per desenvolupar una formació teòrica i pràctica de qualitat. L´edifici acull també una biblioteca especialitzada en jardineria, jardins i paisatge on s´hi duen a terme xerrades, col·loquis i exposicions.

Pel que fa als tallers de jardineria de petit format, se celebren un diumenge al mes en diversos espais verds de la ciutat, en funció a la temàtica i l´època de l´any. El Centre de Formació ofereix preus amb descomptes per a persones en situació d´atur, majors de 65 anys i per a matrícules a dos o mes cursos, en el mateix curs acadèmic.

Titularidad:
Pública

Horarios

Secciones de este equipamiento

Dirección:
C Germans Desvalls, 21
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
Horta
Código postal:
08035
Población:
Barcelona
Dirección
C Germans Desvalls, 21

Teléfono

Tel.:
932565601

Si quieres hacer alguna rectificación sobre este equipamiento o entidad...háznosla llegar

Los usuarios que han visto esto también han visto...

Centre d'Educació Ambiental La Fàbrica del SolPg Salvat Papasseit 1 (Ciutat Vella)
Centre de Formació del LaberintC Germans Desvalls 21 (Horta-Guinardó)
Ateneu de Fabricació Digital de Les CortsC Comtes de Bell-lloc 192*200 (Les Corts)
Ateneu de Fabricació Ciutat MeridianaAv Rasos de Peguera 232 (Nou Barris)
La Nau Taller d'Arts PlàstiquesC Peris i Mencheta 23 (Horta-Guinardó)

Comparte