Centre d'Educació Ambiental La Fàbrica del Sol

Volver

Som un equipament d'educació ambiental promogut per l'Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona iestem situats a la Barceloneta, a l´antic edifici modernista de la Catalana de Gas.

Volem estendre la cultura de la sostenibilitat des dels barris de Barcelona a tot arreu.

Ens guiem pels objectius del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 i les línies d´acció del Compromís pel Clima.

QUÈ OFERIM?- Un edifici demostratiu. Visites guiades per conèixer de prop mesures i solucions ambientals, com ara l'aprofitament de l'aigua de pluja, un jardí vertical, una coberta mosaic i diverses instal·lacions d´energies renovables.

- Un servei personalitzat d´informació sobre ecologia urbana i sostenibilitatFem atenció telefònica, per correu electrònic i presencial (prèvia consulta de disponibilitat horària).

- Un programa d´activitats ambientals gratuït i d´inscripció individual. Durant tot l´any tractem els temes ambientals de més actualitat. - El Com Funciona Barcelona? Activitats ambientals per a grups d´adults i famílies (mínim 10 persones). Per redescobrir la ciutat amb la mirada de la sostenibilitat.

- Un butlletí mensual, càpsules de sostenibilitat i fars de solInformacions rigoroses i d´actualitat sobre temes ambientals i les persones que hi treballen.

- Un servei de cessió d'espais- Sala Lluerna, de 30 m2 - Sala Barceloneta, de 90 m2

Si sou una entitat que treballa la sostenibilitat, us cedim aquests espais i us fem difusió de les activitats que hi feu.

- Un servei de préstec de materials

- L´electricitat a règim!, per auditar el consum elèctric a la llar.- Uns veïns ben vius!, per descobrir la biodiversitat urbana.- Treu-ne l´aigua clara!, per auditar el consum d´aigua a la llar.- Cuina i forn solars.- Gots reutilitzables.

Accesible para personas con disminución física

Titularidad:
Pública

Horarios

Dirección:
Pg Salvat Papasseit, 1
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
la Barceloneta
Ciudad:
Barcelona
Dirección
Pg Salvat Papasseit, 1

Teléfono

Tel.:
932564430

Más información

Web Google Maps:
https://goo.gl/maps/UPDA6bBV5Sq