Biblioteca - Centre de Formació del Laberint

Volver

La Biblioteca és un equipament municipal ubicat a les dependències del Centre de Formació del Laberint al barri d’Horta. Anomenada també Biblioteca de Parcs i Jardins, és d’accés obert a tothom i  la seva especialització és la jardineria i el paisatgisme . El seu fons recull, a més, temàtiques relacionades amb la botànica, el disseny de jardins, la flora i la floricultura, l’arboricultura, els parcs i els jardins de Barcelona i del món, i altres matèries afins com l’ecologia, el medi ambient, la biodiversitat o l’horticultura.

La Biblioteca és una de les  biblioteques departamentals  de l’Ajuntament de Barcelona que treballen de manera coordinada amb el  Servei de Documentació i Accés al Coneixement  (SEDAC) per tal de donar millor servei i compartir recursos.

Organitzativament, depèn de l’ Institut Municipal de Parcs i Jardins . L’Institut es troba adscrit dins la gerència de Serveis Urbans, que alhora penja de la gerència de l’àrea de Mobilitat, Infraestructures i Serveis Urbans.

La Biblioteca, a més, forma part de:

  • DocAmbCat(Xarxa de Centres de Documentació Ambientals de Catalunya), una xarxa que agrupa més de 135 biblioteques i centres de documentació que tenen fons específics sobre temes ambientals, i que comparteixen formació i activitats.
  • RECIDA(Xarxa de Centres d’Informació i Documentació Ambiental), que aplega més de 140 biblioteques i centres de documentació ambientals i espais naturals protegits de les diferents comunitats autònomes de l’estat espanyol. Anualment, el  CENEAM(Centre Nacional d’Educació Ambiental) -conjuntament amb altres centres de diferents comunitats autònomes- organitza un  seminari on representants de diferents institucions es reuneixen per intercanviar experiències i rebre formació especialitzada.

Titularidad:
Pública

Horarios

Biblioteca -

Dirección:
Parc del Laberint,
Distrito:
Horta-Guinardó
Barrio:
Horta
Ciudad:
Barcelona
Biblioteca -
Dirección
Parc del Laberint,

Teléfono

Tel.:
93 256 56 20

Si quieres hacer alguna rectificación sobre este equipamiento o entidad...háznosla llegar