Barcelona Magic Line 2021

Volver

Deportes. Llega la octava edición de la movilización solidaria con todas las medidas sanitarias pertinentes.

Cada año, la Obra Social Sant Joan de Déu organiza la Magic Line, una movilización solidaria a favor de las personas más vulnerables. El 13 de junio llega su octava edición, que atravesará fronteras e invitará a caminar por todos los rincones del mundo. Con el lema “Más que nunca”, la iniciativa propone un recorrido libre de los participantes: estos podrán andar por donde deseen, siempre que lo notifiquen previamente en la aplicación de la Magic Line. 

Con el fin de adaptar la iniciativa a la realidad pandémica, este año las inscripciones serán por grupos burbuja de 2 a 6 personas. Estos formarán diferentes caminos por todo el mundo que dibujarán el mapa de la solidaridad. Independientemente del punto desde donde participen, los caminantes se encontrarán sorpresas a lo largo de la actividad, tendrán acceso a mensajes de ánimo, vídeos o contenidos durante toda la jornada y podrán disfrutar de una fiesta final en línea.

Traductor de google :

Horarios

La Magic Line és una mobilització solidària que organitza l'Obra Social Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.

Magicliners, la vuitena edició de la Magic Line serà el proper 13 de juny. Es tracta d’una edició molt especial que arriba un any després de l’inici de la pandèmia de la COVID-19, i per això aquest any la mobilització solidària de Sant Joan de Déu creix i traspassarà fronteres. Aquest any la Magic Line caminarà sota el lema “Més que mai", i caminarà per tots els racons del món. En aquesta edició, tu tries el recorregut que vols caminar amb el teu grup bombolla!

La Magic Line d'aquest any s'adaptarà a totes les mesures sanitàries. Per això, aquest any les inscripcions seran per grups bombolla de 2 a 6 persones. Sigueu família, escola, amics o empresa, feu la Magic Line amb el vostre Bubble Team (grup bombolla)

Si sou una escola, familia, grup d'amics de més de sis persones o una empresa, podeu crear diversos Bubble Teams i fer que un d'ells sigui el Magic Team : aquest serà l'equip que té la capacitat d'aglutinar a d'altres Bubble Teams. D'aquesta manera, cada Bubble Team tindrà el seu marcador propi, però si també està associat a un Magic Team, hi haurà també un marcador comú de tots els Bubble Teams hi estiguin associats.

Com serà el dia de la caminada? Creuem oceans!

Aquest any, per adaptar la Magic Line a les mesures de seguretat sanitàries, tu tries per on camines! El recorregut serà lliure: podeu caminar la Magic Line des de qualsevol racó del món! Abans ens haureu de notificar per on camineu, marcar-ho a la App de la Magic Line i junts i juntes dibuixarem un mapa de la solidaritat que creuarà oceans. T’expliquem com fer-ho: Reglament

El dia de la caminada, camineu per on camineu, trobareu sorpreses. Seguint l’ App us donarem informació, podreu veure el mapa de la solidaritat i us animarem amb diferents missatges, vídeos o continguts durant tota la jornada. Gaudiràs d’una festa final online on hi trobareu l’essència de la Magic Line i sumarem quilòmetres de solidaritat.

Diferents indrets de Barcelona

Dirección:
Av Catedral, 2
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Barri Gòtic
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents indrets de Barcelona
Cuándo
13/06/2021

También puede interesarte...

Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad…háznosla llegar

Comparte